În curs de procesare...


Mărește

Incuietoare pentru porti LokkLatch

COD: LLAAW


Preț: 78.87 Lei

În stoc

Destinata utilizarii pe portile cu scop general, in jurul casei si al gradinii, incuietoarea pentru porti LokkLatch cu cheie care poate fi blocata, este foarte greu de invins.

Noul model Seria 2 este chiar mai bun decat originalul, cu un corp al yalei remodelat, produsul este mai elegant si ergonomic.

LokkLatch Seria 2 ofera, de asemenea, un grad mai mare de versatilitate, cu pana la 1/2 "(13mm) de ajustare verticala disponibila in orice moment, in timpul sau dupa instalare, pentru a asigura o functionare fiabila.

Cu placi adaptoare incluse in kit, acest model este potrivit pentru toate tipurile de materiale, cat si pentru porti cu balamalele situate pe partea dreapta sau stanga, pentru o instalare mai usoara.

Optionalul Extern Access Kit (EAK) permite ca dispozitivul principal de blocare sa fie actionat din afara gardului. (Retineti ca blocand Push-Button nu blocati principalele incuietori din interiorul gardului).

 

 

 

Cod Denumire Pret Euro
LLAA LokkLatch negru
17.51
LLAAW LokkLatch alb
18.81
LLAAB LokkLatch negru + EAK
29.66
LLAABW LokkLatch alb + EAK
32.06

S-ar putea sa va intereseze si produsul/produsele

 
Zavoare electromagnetice ingropate,Yale electromagnetice cu frontal lung, Incuietoare electromagnetica pentru porti de exterior

Yala electromagnetica ingropata cu frontal...

[Contactați-ne pentru un preț]
   
Yale electromagnetice ingropate, Incuietori electrice pentru usi, Zavor electromagnetic ingropat usi pentru exterior

Yale electromagnetice ingropate cu frontal...

[Contactați-ne pentru un preț]
   
Yala electromagnetica frontal lung cu colturi patrate, Incuietoare electromagnetice ingropate pentru usa, Zavor electric pentru porti si usi

Zavor electromagnetic frontal lung cu colt...

174.77 Lei
 Ultimele Comentarii