În curs de procesare...


Mărește

Incuietoare pentru porti LokkLatch

COD: LLAAW


Preț: 78.87 Lei

În stocDestinata utilizarii pe portile cu scop general, in jurul casei si al gradinii, incuietoarea pentru porti LokkLatch cu cheie care poate fi blocata, este foarte greu de invins.

Noul model Seria 2 este chiar mai bun decat originalul, cu un corp al yalei remodelat, produsul este mai elegant si ergonomic.

LokkLatch Seria 2 ofera, de asemenea, un grad mai mare de versatilitate, cu pana la 1/2 "(13mm) de ajustare verticala disponibila in orice moment, in timpul sau dupa instalare, pentru a asigura o functionare fiabila.

Cu placi adaptoare incluse in kit, acest model este potrivit pentru toate tipurile de materiale, cat si pentru porti cu balamalele situate pe partea dreapta sau stanga, pentru o instalare mai usoara.

Optionalul Extern Access Kit (EAK) permite ca dispozitivul principal de blocare sa fie actionat din afara gardului. (Retineti ca blocand Push-Button nu blocati principalele incuietori din interiorul gardului).

 

 

 

Cod Denumire Pret Euro
LLAA LokkLatch negru
17.51
LLAAW LokkLatch alb
18.81
LLAAB LokkLatch negru + EAK
29.66
LLAABW LokkLatch alb + EAK
32.06

S-ar putea sa va intereseze si produsul/produsele

 
Zavoare pentru porti Q-Bolt, Zavor cu suport lacat poarta metalica

Zavor pentru poarta Q-Bolt

150.41 Lei
   
Placute pentru montaj pe stalp SureClose, Placute de fixare cu suruburi sau prin sudare, Placute din otel sau aluminiu pentru balamale

Balama poarta metalica SureClose CM - Plac...

[Contactați-ne pentru un preț]
   
Balamale cu auto-inchidere si montaj central, Balama poarta metalica SureClose CM  57, Balamale pentru porti de siguranta si de acces la piscina

Balama poarta metalica SureClose CM 57

[Contactați-ne pentru un preț]
   
Balama pentru poarta TruClose Mini Multi-Ajustare, Balamale porti metalice, Balamale  foarte reglabile pentru porti

Balama pentru porti TruClose Mini Multi Aj...

207.75 Lei
 Ultimele Comentarii