În curs de procesare...


Sisteme antiefractie

Sisteme suplimentare de siguranta - Sisteme Antiefractie.

Protejarea bunurilor sau a vietii se face astazi, ca dintotdeauna, cu sisteme mecanice de inchidere. Daca sistemele electronice audio/video pot avertiza hotii pe proprietatea ta, depinzand de timpul tau de reactie, sistemele mecanice pot sa-i impiedice in mod ferm.

Un sistem de supraveghere video sau un sistem de alarma sonora au rolul clar de avertisment si de inregistrare pe cand baza ramane un sistem mecanic care sa impiedice intrusii pe proprietatea ta. Daca ar fi altfel atunci am vedea usi descuiate asigurate doar cu sisteme sonore si video. Ne tine sa riscam astfel casa descuiata? Wink Nope!

Un sistem de calitate foarte buna se distinge prin timpul de rezistenta la incercarile brute sau inteligente de fortare asupra lui. Astazi reusim sa alegem intre sisteme antiefractie de inalta tinuta si de mare incredere, fabricate dupa ani de cercetari de catre firmele producatoare si intr-o stransa legatura cu Politia Criminala pentru a cunoaste tocmai metodele de efractie folosite de infractori si pentru a raspunde ferm oricarei tentative de furt.

Sistemele de securitate cuprind yale mecanice care asigura usa de la intrarea in casa avand rolul celei de-a doua inchideri dupa sistemul principal de inchidere format din broasca, cilindru si silduri.

Categoriile de yale electrice si yale electromagnetice au acelasi rol de blocare a usii dar au si facilitatea de deschidere de la distanta printr-un simplu impuls electric sau electromagnetic.

 


Lanturile de siguranta pot preveni deschiderea de catre copii sau batrani a usii in mod direct si le asigura o protectie in cazul folosirii lor.

Desigur ca si vizoarele pentru usi sunt foarte importante in prevenire si supraveghere. Un vizor pentru usa clar, care arata limpede ce se afla dincolo de usa, poate avea un rol de preventie esential in cazul copiilor sau al batranilor lipsiti de aparare. In acest caz exista vizoare care pot vedea chiar la 200 de grade deschidere, deci un eventual intrus chiar daca se aseaza jos sau se lipeste de peretele lateral tot poate fi vazut datorita lentilei speciale si a gradului de vizibilitate.

In multe cazuri arcurile amortizoare pentru usi pot inchide in locul nostru usa care altfel ar ramane intredeschisa si ar fi o oportunitate pentru infractori. Din acest motiv le intlanim la sisteme de siguranta. Exista amortizoare care rezista foarte bine in caz de incendiu cat si amortizoare pentru usi foarte late.

Suprema siguranta a unei usi e data de bara transversala care asigura usa pe toata latimea ei si datorita sistemului de fixare prin tocuri, direct in perete, o face practic de netrecut conferindu-i o rezistenta de 2 tone forta.

Cu sistemele mecanice antiefractie de calitate superioara se poate pastra un bun sau integritatea unei vieti in conditii de siguranta sporita. (vezi si video yale).

Cum te incui, asa vei dormi!
Ultimele Comentarii