În curs de procesare...


Antiefractie

Yala electromagnetica/Yale electromagnetice

yalaYala electromagnetica/Yale electromagnetice sunt sisteme antiefractie eficiente?

Yala electromagnetica are rolul de a deschide o usa fara a folosi  cheia, ci prin simpla apasare de buton (care actioneaza electric un electromagnet) sau introducerea cartelei in fanta sau prin fata cititorului de cartele. Aceste modele de yale electromagnetice au aparut ca o nevoie de confort a omului dar au rolul lor bine definit de siguranta. Astfel ca nu sunt doar un moft, ele indeplinind o cerinta de securitate ridicata.

Citeste mai mult

Sisteme antiefractie

Sisteme suplimentare de siguranta - Sisteme Antiefractie.

Protejarea bunurilor sau a vietii se face astazi, ca dintotdeauna, cu sisteme mecanice de inchidere. Daca sistemele electronice audio/video pot avertiza hotii pe proprietatea ta, depinzand de timpul tau de reactie, sistemele mecanice pot sa-i impiedice in mod ferm.

Un sistem de supraveghere video sau un sistem de alarma sonora au rolul clar de avertisment si de inregistrare pe cand baza ramane un sistem mecanic care sa impiedice intrusii pe proprietatea ta. Daca ar fi altfel atunci am vedea usi descuiate asigurate doar cu sisteme sonore si video. Ne tine sa riscam astfel casa descuiata? Wink Nope!

Un sistem de calitate foarte buna se distinge prin timpul de rezistenta la incercarile brute sau inteligente de fortare asupra lui. Astazi reusim sa alegem intre sisteme antiefractie de inalta tinuta si de mare incredere, fabricate dupa ani de cercetari de catre firmele producatoare si intr-o stransa legatura cu Politia Criminala pentru a cunoaste tocmai metodele de efractie folosite de infractori si pentru a raspunde ferm oricarei tentative de furt.

Sistemele de securitate cuprind yale mecanice care asigura usa de la intrarea in casa avand rolul celei de-a doua inchideri dupa sistemul principal de inchidere format din broasca, cilindru si silduri.

Categoriile de yale electrice si yale electromagnetice au acelasi rol de blocare a usii dar au si facilitatea de deschidere de la distanta printr-un simplu impuls electric sau electromagnetic.

Citeste mai mult
Ultimele Comentarii