În curs de procesare...


Incuietori de siguranta porti metalice


Incuietoare Magna Latch cu alarma pentru porti

COD: ML3ATPKA

În afara stocului
204.22

Daca aveti nevoie de un sistem de siguranta pentru porti care sa fie de incredere si sa prezinte fiabilitate in timp, incuietoarea Magna Latch este una dintre cele mai bune optiuni pentru care puteti opta. Acest sistem de siguranta Magna Latch este ideal pentru porti metalice sau porti din lemn si este potrivita pentru portile de siguranta din jurul piscinei, pentru centrele de ingrijire a copiilor, pentru scoli, case sau ori de cate ori siguranta copiilor este critica.


Incuietoare pentru poarta MagnaLatch Side Pull cu cheie

COD: MLSP02

În afara stocului
111.00

Este ideala pentru folosirea atat la portile de metal cat si la cele din lemn de la gradina si din jurul casei. Este o solutie foarte buna si pentru portile de acces la piscina.


Incuietoare pentru porti LokkLatch PRO-SL

COD: TL04

În afara stocului
86.24

LokkLatch PRO-SL alegerea ideala pentru apartamente, proprietati comerciale si alte proprietati care necesita securitate sporita.


Incuietori pentru porti LokkLatch Deluxe

COD: LLDABS2-L

În afara stocului
49.72

LokkLatch Deluxe este o versiune mai compacta a LokkLatch PRO-SL, care a fost instalata pe mii de porti, destinate securitatii, in intreaga lume.


Yala de siguranta PullBolt cu montare frontala

COD: PLBTFM

În afara stocului
298.74

Fabricata din otel inoxidabil de cea mai buna calitate yala PullBolt este ideala pentru folosirea in medii saline sau corozive, fiind de asemenea foarte rezistenta la taiere.


Yala de siguranta PullBolt cu montare laterala

COD: PLBTSM

În afara stocului
164.26

Modelul PullBolt cu montare laterala poate fi instalat langa rame de porti si usi dar si paralel cu solul. Pentru siguranta sporita este oferita o contraplaca.


Yale de siguranta pentru porti Hasplock

COD: HSPL01

În afara stocului
175.67

Modelul HaspLock adauga siguranta in plus la intrarile in magazine, depozite, garaje, dulapuri pentru scule sau ambarcatiuni.
Ultimele Comentarii