În curs de procesare...


Mărește

Incuietoare pentru porti LokkLatch PRO-SL

COD: TL04


Preț: 388.47 Lei

În stoc

In primul rand trebuie mentionat faptul ca LokkLatch PRO-SL ofera toate caracteristicile principale ale celorlalte modele LokkLatch, cu un plus de securitate al functiei "auto-blocare" - nu numai in cazul în care dispozitivul de blocare se inchide se va bloca automat, pentru securitate suplimentara.

Cand yala se blocheaza automat, este nevoie de o cheie pentru a intra sau pentru a iesi, oferind maxima securitate, si facand din LokkLatch PRO-SL alegerea ideala pentru apartamente, proprietati comerciale si alte proprietati care necesita securitate sporita.

Lacatul cu 6 pini poat fi prelucrat de un lacatus pentru a se potrivi usilor de uz casnic pentru comoditate, in timp ce constructia sa robusta si ingineria hi-tech te asigura ca incuietoarea pentru porti LokkLatch PRO-SL poate sa dureze o viata.

Proiectata pentru a se potrivi posturilor de pana la 6 "(15 cm), in latime, instalarea este rapida si usoara - noua coada a polimerilor înseamna ca un singur orificiu facut prin gard este tot ce e nevoie pentru a instala si conecta ambele parti ale acestui sistem de securitate deosebit.

 

 

 

 

S-ar putea sa va intereseze si produsul/produsele

 
Lanturi de securitate cu cilindru, Lant de siguranta SK 99, Sistem de siguranta cu lant si inel

Lanturi de siguranta usi SK 99

279.28 Lei   261.49 Lei
   
Lanturi pentru usi de intrare, Lant de siguranta SK 78, Sistem de inchidere cu lant pentru usa

Lant de siguranta usa SK 78

290.54 Lei   276.26 Lei
   
Lanturi pentru usi de sticla sau inguste, Lant de siguranta SK 79, Lanturi blocabile atat din interior cat si din exterior

Lant de siguranta usi SK 79

290.54 Lei   276.26 Lei
 Ultimele Comentarii