În curs de procesare...


Yale usi termopane

Yale usi termopane sunt yale pentru tamplarie termoizolanta care se pot monta pe usi din PVC sau pe usi din aluminiu. Este recomandat sa se monteze yale electrice, yale electromagnetice sau macar yale mecanice aplicate pe usile din termopan pentru ca din statistica politiei criminale din tara noastra si din Germania, se pot sparge cel mai rapid si mai usor aceste usi.


Incuietoare electromagnetica frontal lung cu zavor simetric

COD: VIROELECTLUNGSIM

În afara stocului
38.52

Yala ingropata electromagnetica care sunt foarte folosite usile de intrare in curte sau bloc. Se pot utiliza impreuna cu amortizoare sau automatizari.


Incuietori electromagnetice frontal scurt cu zavor simetric

COD: VIROELECTSCURTSIM

În afara stocului
37.10

Model de zavor electromagnetic ingropat pentru usi. Se monteaza pe partea fixa sau pe tocul usii si poate fi utilizata impreuna cu arcuri amortizoare.


Yala aplicata electrica pentru poarta de exterior Viro V9083

COD: VIROV9083

În afara stocului
110.66

Incuietoare electrica aplicata, recomandata prntru porti si portite montate in exterior. Se poate utiliza in varianta de serviciu (standard) sau cu functiunea de siguranta.


Yala aplicata mecanica 8010

COD: ABUS8010

În afara stocului
248.25

Incuietoare aplicata mecanica pentru usi principale de intrare cu cadru ingust sau usi din sticla. Inchidere cu cheie in exterior si cu buton rotativ din interior. 


Yala aplicata mecanica 8025

COD: ABUS8025

În afara stocului
270.12

Yala usa aplicata ce poate fi deschisa cu cheie atat din exterior cat si din interior, ca o masura antiefractie si pentru protectia copiilor. Se utilizeaza pentru usile de la intrare cu cadru ingust si pentru usile din sticla.


Yala electromagnetica cu frontal/placa scurta si deschidere controlata

COD: 2012.SC

În afara stocului
16.22

Zavoare electromagnetice ingropat cu placa frontala scurta si deschidere controlata, care se poate folosi cu amortizor la usa. Deschiderea se face prin actionarea unui buton din interior.


Yala electromagnetica cu frontal/placa scurta si deschidere permanenta

COD: 2012.SP

În afara stocului
18.00

Incuietoare electromagnetica ingropata, cu deschidere permanenta, care se monteaza la porti de exterior pe partea fixa. Este foarte folosita la intrarile in curte sau in bloc.


Yala electromagnetica ingropata cu frontal lung

COD: VIROELECTLUNG

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]

Zavor electromagnetic ingropat pentru partea fixa a tocului care se poate aplica pe usi sau porti. Se poate folosi impreuna cu amortizoare pentru usi.


Yale electromagnetice cu frontal/placa lunga si deschidere controlata

COD: 2012.LC

În afara stocului
19.11

Zavor electromagnetic ingropat pentru partea fixa a tocului care se poate aplica pe usi sau porti. Ramane deschis cat timp este aplicata tensiune pe el prin apasarea unui buton.


Yale electromagnetice cu frontal/placa lunga si deschidere permanenta

COD: 2012.LP

În afara stocului
19.56

Incuietoare electromagnetica ingropata, cu deschidere permanenta, care se monteaza la porti de exterior pe partea fixa. Este foarte folosita la intrarile in curte sau in bloc.Yale siguranta usi 8030

COD: ABUS8030

În afara stocului
271.92

Incuietoare mecanica aplicata pentru usi principale de intrare. Tija de blocare intarita permite deschiderea partiala a usii fara a compromite securitatea.


Yale siguranta usi 8035

COD: ABUS8035

În afara stocului
291.88

Incuietori aplicate mecanice cu butuc si tija de blocare. Se deschid atat din interior cat si exterior cu cheia. Tija intarita permite deschiderea partiala a usii fara compromiterea securitatii.
Ultimele Comentarii