În curs de procesare...


Yale mecanice

Yale mecanice pentru usi avem in vedere atunci cand dorim o foarte buna asigurare pentru usi de exterior, pentru porti metalice sau pentru protectia copiilor sau a batranilor. Yala mecanica aplicata pe usa cu prindere din interior pentru a elimina accesul persoanelor nedorite. Yale aplicate mecanice usor de folosit de copii atunci cand au tija de siguranta care ii protejeaza in fata infractorilor.


Yala aplicata mecanica 8010

COD: ABUS8010

În afara stocului
248.25

Incuietoare aplicata mecanica pentru usi principale de intrare cu cadru ingust sau usi din sticla. Inchidere cu cheie in exterior si cu buton rotativ din interior. 


Yala aplicata mecanica 8025

COD: ABUS8025

În afara stocului
270.12

Yala usa aplicata ce poate fi deschisa cu cheie atat din exterior cat si din interior, ca o masura antiefractie si pentru protectia copiilor. Se utilizeaza pentru usile de la intrare cu cadru ingust si pentru usile din sticla.


Yala mecanica adaptabila la orice cilindru european X5

COD: 026000

În afara stocului
26.00

Yala mecanica adaptabila la orice cilindru european X5 este realizata din otel, motiv pentru care prezinta o inalta rezistenta si durabilitate. Yala mecanica adaptabila la orice cilindru european X5 poate fi amplasata atat pe usile cu deschidere spre partea dreapta, cat si pe usile cu deschidere pe partea stanga.


Yala mecanica aplicata 4010

COD: ABUS4010

În afara stocului
87.85

Incuietoare aplicata mecanica pentru usi principale de intrare. Inchidere cu cheie in exterior si cu buton rotativ din interior.


Yala mecanica aplicata 4025

COD: ABUS4025

În afara stocului
104.11

Yala usa aplicata ce poate fi deschisa cu cheie atat din exterior cat si din interior, ca o masura antiefractie si pentru protectia copiilor.


Yala mecanica aplicata usi Viro

COD: VIROYALAMECANICA

În afara stocului
53.32

Incuietoare aplicata mecanica pentru usi cu carcasa din otel. Cu doua zavoare actionate din exterior cu cheie, iar din interior prin rotire sau tragere.


Yala mecanica CS125

COD: 025624

În afara stocului
25.00

Yala mecanica CS125 este dotata cu un zavor cu deschidere usoara, boltul, maneta si butonul sau fiind realizate din aliaj de zinc. Yala mecanica CS125 are un cilindru exterior din alama cu cinci pini, fiind rezistent la diverse lovituri si fortari, si care se deschide cu ajutorul unor chei incluse, cu profil paracentric.


Yala mecanica siguranta 4030

COD: ABUS4030

În afara stocului
113.55

Yala aplicata mecanica pentru usi frontale din lemn sau sticla. Tija de blocare intarita permite deschiderea partiala a usii fara a compromite securitatea.


Yala mecanica siguranta 4035

COD: ABUS4035

În afara stocului
131.48

Yale aplicate mecanice cu butuc si tija de blocare. Se deschid atat din interior cat si exterior cu cheia. Tija intarita permite deschiderea partiala a usii fara compromiterea securitatii.


Yala usi Viro model standard

COD: VIROSTANDARD

În afara stocului
33.48

Incuietori mecanice pentru usi cu zavor din otel masiv nichelat, cu pistoane din alama si contrapistoane din alama tip "ciuperca" antisperaclu.


Yale din otel pentru usi B5/50

COD: B5.50HP

În afara stocului
34.00

Yalele electromagnetice din otel pentru usi B5/50 sunt potrivite pentru controlul accesului persoanelor in diverse spatii private, oferind inalta siguranta, rezistenta si fiabilitate. Yalele electromagnetice din otel pentru usi B5/50 se potrivesc atat pentru usile cu deschidere spre dreapta, cat si pentru cele cu deschidere spre stanga si se livreaza impreuna cu trei chei nichelate.


Yale magnetice de inalta calitate si securitate CS70

COD: 025417

În afara stocului
25.00

Yalele magnetice de inalta calitate si securitate CS70 au scopul de a controla accesul persoanelor in diverse spatii. Yalele magnetice de inalta calitate si securitate CS70 au un corp din otel rezistent, un cilindru cu 7 pini greu de distrus si se livreaza impreuna cu trei chei potrivite pentru deschidere.


Yale mecanice pentru usi reversibile CS88

COD: 025236

În afara stocului
32.00

Yalele mecanice pentru usi reversibile CS88 au un maner patrat de 17 milimetri si pot fi livrate, in functie de preferintele clientilor, fie cu cilindru, fie fara cilindru. Aceste yale pentru usi reversibile mai pot fi folosite la intrarea in diverse spatii private care vor sa detina controlul accesului persoanelor, si-au montat interfon sau dispun si de paza.


Yale mecanice reglabile de siguranta ridicata CS88LV

COD: 025243

În afara stocului
97.00

Yalele mecanice sunt realizate din materiale ce prezinta rezistenta la socuri mecanice, nu se uzeaza in timp si nu ruginesc, asigurand o inalta calitate si durabilitate. Yalele mecanice se potrivesc cu orice tip de usa, ele putand fi montate atat pe usile de exterior, cat si pe usile de interior sau pe porti de acces in diverse spatii private.


Yale siguranta usi 8030

COD: ABUS8030

În afara stocului
271.92

Incuietoare mecanica aplicata pentru usi principale de intrare. Tija de blocare intarita permite deschiderea partiala a usii fara a compromite securitatea.


Yale siguranta usi 8035

COD: ABUS8035

În afara stocului
291.88

Incuietori aplicate mecanice cu butuc si tija de blocare. Se deschid atat din interior cat si exterior cu cheia. Tija intarita permite deschiderea partiala a usii fara compromiterea securitatii.


Yale usa Viro cu maner

COD: VIROMANER

În afara stocului
52.31

Yala mecanica aplicata cu doua zavoare din alama masiva, unul din ele fiind actionat din interior cu ajutorul manerului. Poate fi utilizata in tandem cu un arc amortizor pentru usi.


Yale usi aplicate 9010

COD: ABUS9010

În afara stocului
110.20

Incuietoare aplicata mecanica cu design atractiv pentru orice tip de usa. Inchidere cu cheie in exterior si cu buton rotativ din interior.


Yale usi aplicate 9025

COD: ABUS9025

În afara stocului
135.66

Yala aplicata pentru usile de intrare  de orice tip. Poate fi deschisa cu cheie atat din exterior cat si din interior, ca o masura antiefractie si pentru protectia copiilor.


Yale usi siguranta 9030

COD: ABUS9030

În afara stocului
152.64

Yala aplicata mecanica pentru usi ce se poate folosi impreuna cu arcuri amortizoare. Tija de blocare intarita permite deschiderea partiala a usii fara a compromite securitatea.


Yale usi siguranta 9035

COD: ABUS9035

În afara stocului
164.59

Yale aplicate mecanice cu butuc si tija de blocare. Tija intarita permite deschiderea partiala a usii fara compromiterea securitatii. Se deschid atat din interior cat si exterior cu cheia.


Yale usi viro de siguranta

COD: VIROSIGURANTA

În afara stocului
122.81

Yale de siguranta mecanice ce pot fi aplicate pe trei laturi ale usii, mai putin partea cu balamalele. Zavoare din otel cimentat si nichelat de 18 mm diametru.
Ultimele Comentarii