În curs de procesare...


Incuietori porti metalice

Incuietori porti metalice pentru siguranta ridicata adecvata la usi de exterior. Porti metalice cu incuietori de siguranta sunt acele porti contruite astfel si dotate ulterior cu elemente suplimentare de siguranta in afara celor standard de la producator.


Incuietoare pentru poarta MagnaLatch Side Pull

COD: MLSP01

În afara stocului
15.41

Modelul MagnaLatch Side Pull este un zavor magnetic ieftin care ofera inchidere simpla si eficienta pentru portile de la casa si gradina.


Incuietoare pentru porti LokkLatch

COD: LLAAW

În afara stocului
20.59

Incuietoarea pentru porti LokkLatch cu cheie care poate fi blocata, destinata utilizarii pe portile cu scop general, in jurul casei si al gradinii.


Incuietori pentru porti Round Post

COD: TL05

În afara stocului
42.87

Incuietoare LokkLatch pentru porti cu stalpi rotunzi - Round Post. Se poate monta pe stalpi rotunzi cu diametre diferite si cu distanta variabila intre el si poarta.


Yala pentru porti cu actiune comutativa

COD: TL01

În afara stocului
8.80

Yala in stil pivot ce comuta surubul vertical (pe partea cu usa) pentru a se adapta automat la indoirea usii si miscarea solului.


Yale magnetice pentru porti metalice cu butuci cu cheie LokkLatch Magnetic

COD: LLMLDBT

În afara stocului
77.00

Yalele magnetice pentru porti metalice cu butuci cu cheie LokkLatch Magnetic sunt o solutie moderna de siguranta pentru locuinta dumneavoastra. Yalele magnetice pentru porti metalice cu butuci cu cheie LokkLatch Magnetic sunt sisteme de tragere/impingere unice.


Yale pentru poarta tip gratii Z-Lokk

COD: ZLOKK

În afara stocului
71.70

Aceasta yala poate fii instalata rapid si usor fara nici un fel de frezare, gaurire sau sudare si permite ajustarea orizontala si verticala.
Ultimele Comentarii