În curs de procesare...


Yale electromagnetice

Yale electromagnetice sau zavoare electromagnetice se folosesc in situatiile cand se doreste siguranta si confort sporite. Yala electromagnetica sau zavorul electromagnetic poate fi ingropat in tocul usii si poate bloca limba broastei din foaia de usa mobila. Se mai numesc si electromagneti sau zavori pentru ca actioneaza la un impuls electromagnetic. Se pot monta pe usi metalice, pe usi din lemn sau pe usi din PVC sau aluminiu.


Incuietoare electromagnetica frontal lung cu zavor simetric

COD: VIROELECTLUNGSIM

În afara stocului
38.52

Yala ingropata electromagnetica care sunt foarte folosite usile de intrare in curte sau bloc. Se pot utiliza impreuna cu amortizoare sau automatizari.


Incuietori electromagnetice frontal scurt cu zavor simetric

COD: VIROELECTSCURTSIM

În afara stocului
37.10

Model de zavor electromagnetic ingropat pentru usi. Se monteaza pe partea fixa sau pe tocul usii si poate fi utilizata impreuna cu arcuri amortizoare.


Yala electromagnetica cu frontal/placa scurta si deschidere controlata

COD: 2012.SC

În afara stocului
16.22

Zavoare electromagnetice ingropat cu placa frontala scurta si deschidere controlata, care se poate folosi cu amortizor la usa. Deschiderea se face prin actionarea unui buton din interior.


Yala electromagnetica cu frontal/placa scurta si deschidere permanenta

COD: 2012.SP

În afara stocului
18.00

Incuietoare electromagnetica ingropata, cu deschidere permanenta, care se monteaza la porti de exterior pe partea fixa. Este foarte folosita la intrarile in curte sau in bloc.


Yala electromagnetica ingropata cu frontal lung

COD: VIROELECTLUNG

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]

Zavor electromagnetic ingropat pentru partea fixa a tocului care se poate aplica pe usi sau porti. Se poate folosi impreuna cu amortizoare pentru usi.


Yale electromagnetice cu frontal/placa lunga si deschidere controlata

COD: 2012.LC

În afara stocului
19.11

Zavor electromagnetic ingropat pentru partea fixa a tocului care se poate aplica pe usi sau porti. Ramane deschis cat timp este aplicata tensiune pe el prin apasarea unui buton.


Yale electromagnetice cu frontal/placa lunga si deschidere permanenta

COD: 2012.LP

În afara stocului
19.56

Incuietoare electromagnetica ingropata, cu deschidere permanenta, care se monteaza la porti de exterior pe partea fixa. Este foarte folosita la intrarile in curte sau in bloc.Yale electromagnetice frontal unghiular cu colturi rotunde

COD: VIROELECTSCURTROT

În afara stocului
39.80

Inchizatori electromagnetici pentru usi ce pot fi folosite cu arcuri amortizoare. Se monteaza ingropat pe toc sau partea fixa a usii.


Yale electromagnetice ingropate cu frontal scurt

COD: VIROELECTSCURT

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]

Incuietoare electromagnetica ingropata care se monteaza la porti de exterior pe partea fixa. Este foarte folosita la intrarile in curte sau in bloc.


Zavoare electromagnetice frontal lung cu colturi rotunde

COD: VIROELECTLUNGROT

În afara stocului
38.80

Zavor electromagnetic ingropat pentru partea fixa a tocului care se poate aplica pe usi sau porti. Placa frontala cu forma care asigura fixarea foarte rezistenta.


Zavor electromagnetic frontal lung cu colturi patrate

COD: VIROELECTLUNGPATRAT

În afara stocului
38.80

Yala electromagnetica ce se monteaza ingropat in toc sau partea fixa a usii. Forma placii frontale asigura o fixare mai buna si o rezistenta sporita.
Ultimele Comentarii