În curs de procesare...


Yale usi lemn

Yale usi lemn sunt yale aplicate sau yale ingropate care sporesc siguranta usii prin faptul ca acea usa va fi foarte greu de spart de catre hoti. Pe usile din lemn se pot monta yale electrice sau yale electromagnetice ingropate. Este foarte important ca si partea cu balamalele sa fie asigurata corespunzator.


Incuietoare electromagnetica frontal lung cu zavor simetric

COD: VIROELECTLUNGSIM

În afara stocului
38.52

Yala ingropata electromagnetica care sunt foarte folosite usile de intrare in curte sau bloc. Se pot utiliza impreuna cu amortizoare sau automatizari.


Incuietori electrice Viro V97 pentru usi cu deschidere spre exterior

COD: VIROV97EXT

În afara stocului
86.20

Yala electrica care se poate monta atat in interior cat si in exterior, pe usi si porti din lemn sau metal. Disponibila in varianta vopsita sau zincata.


Incuietori electromagnetice frontal scurt cu zavor simetric

COD: VIROELECTSCURTSIM

În afara stocului
37.10

Model de zavor electromagnetic ingropat pentru usi. Se monteaza pe partea fixa sau pe tocul usii si poate fi utilizata impreuna cu arcuri amortizoare.


Yala aplicata electrica pentru poarta de exterior Viro V9083

COD: VIROV9083

În afara stocului
110.66

Incuietoare electrica aplicata, recomandata prntru porti si portite montate in exterior. Se poate utiliza in varianta de serviciu (standard) sau cu functiunea de siguranta.


Yala electrica aplicata cu buton Viro V05

COD: VIRO05BUTON

În afara stocului
74.38

Incuietoare electrica aplicata pentru usa sau poarta, cu buton. Ideale pentru usi si porti din lemn de interior.


Yala electrica aplicata pentru usi Viro V05

COD: VIRO05

În afara stocului
73.78

Yala electrica care se poate monta atat in interior cat si in exterior, pe usi sau porti. Disponibila in varianta vopsita sau zincata.


Yala electrica Viro "Block-Out" cu buton

COD: VIROBLOCKOUT

În afara stocului
96.21

Yale electrice aplicate pentru usi si porti de interior sau exterior, cu zavor actionat manual pentru siguranta suplimentara si cu rol antiefractie.


Yala electromagnetica cu frontal/placa scurta si deschidere controlata

COD: 2012.SC

În afara stocului
16.22

Zavoare electromagnetice ingropat cu placa frontala scurta si deschidere controlata, care se poate folosi cu amortizor la usa. Deschiderea se face prin actionarea unui buton din interior.


Yala electromagnetica cu frontal/placa scurta si deschidere permanenta

COD: 2012.SP

În afara stocului
18.00

Incuietoare electromagnetica ingropata, cu deschidere permanenta, care se monteaza la porti de exterior pe partea fixa. Este foarte folosita la intrarile in curte sau in bloc.


Yala electromagnetica ingropata cu frontal lung

COD: VIROELECTLUNG

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]

Zavor electromagnetic ingropat pentru partea fixa a tocului care se poate aplica pe usi sau porti. Se poate folosi impreuna cu amortizoare pentru usi.


Yala mecanica aplicata 4010

COD: ABUS4010

În afara stocului
87.85

Incuietoare aplicata mecanica pentru usi principale de intrare. Inchidere cu cheie in exterior si cu buton rotativ din interior.


Yala mecanica aplicata 4025

COD: ABUS4025

În afara stocului
104.11

Yala usa aplicata ce poate fi deschisa cu cheie atat din exterior cat si din interior, ca o masura antiefractie si pentru protectia copiilor.


Yala mecanica aplicata usi Viro

COD: VIROYALAMECANICA

În afara stocului
53.32

Incuietoare aplicata mecanica pentru usi cu carcasa din otel. Cu doua zavoare actionate din exterior cu cheie, iar din interior prin rotire sau tragere.


Yala mecanica siguranta 4030

COD: ABUS4030

În afara stocului
113.55

Yala aplicata mecanica pentru usi frontale din lemn sau sticla. Tija de blocare intarita permite deschiderea partiala a usii fara a compromite securitatea.


Yala mecanica siguranta 4035

COD: ABUS4035

În afara stocului
131.48

Yale aplicate mecanice cu butuc si tija de blocare. Se deschid atat din interior cat si exterior cu cheia. Tija intarita permite deschiderea partiala a usii fara compromiterea securitatii.


Yala usi Viro model standard

COD: VIROSTANDARD

În afara stocului
33.48

Incuietori mecanice pentru usi cu zavor din otel masiv nichelat, cu pistoane din alama si contrapistoane din alama tip "ciuperca" antisperaclu.


Yale aplicate electrice Viro V97 cu buton

COD: VIROV97BUTON

În afara stocului
79.60

Incuietori electrice pentru porti si usi confectionate din lemn sau metal cu deschidere in exterior. Yala poate fi blocata cu ajutorul cheii in pozitia inchisa sau permanent deschisa.


Yale electrice aplicate pentru porti si usi Viro V97

COD: VIROV97

În afara stocului
78.93

Zavoare electrice aplicate, cu montaj orizontal, ideale pentru usi sau porti metalice de exterior datorita rezistentei la clima variata.


Yale electrice Viro 97 cu buton pentru usi cu deschidere spre exterior

COD: VIRO97

În afara stocului
87.02

Incuietoare electrica cu buton pentru usa sau poarta de iesire spre exterior in caz de urgenta, care se poate aplica pe usi si porti din lemn sau metal.


Yale electromagnetice cu frontal/placa lunga si deschidere controlata

COD: 2012.LC

În afara stocului
19.11

Zavor electromagnetic ingropat pentru partea fixa a tocului care se poate aplica pe usi sau porti. Ramane deschis cat timp este aplicata tensiune pe el prin apasarea unui buton.


Yale electromagnetice cu frontal/placa lunga si deschidere permanenta

COD: 2012.LP

În afara stocului
19.56

Incuietoare electromagnetica ingropata, cu deschidere permanenta, care se monteaza la porti de exterior pe partea fixa. Este foarte folosita la intrarile in curte sau in bloc.Yale electromagnetice frontal unghiular cu colturi rotunde

COD: VIROELECTSCURTROT

În afara stocului
39.80

Inchizatori electromagnetici pentru usi ce pot fi folosite cu arcuri amortizoare. Se monteaza ingropat pe toc sau partea fixa a usii.


Yale usa Viro cu maner

COD: VIROMANER

În afara stocului
52.31

Yala mecanica aplicata cu doua zavoare din alama masiva, unul din ele fiind actionat din interior cu ajutorul manerului. Poate fi utilizata in tandem cu un arc amortizor pentru usi.


Yale usi aplicate 9010

COD: ABUS9010

În afara stocului
110.20

Incuietoare aplicata mecanica cu design atractiv pentru orice tip de usa. Inchidere cu cheie in exterior si cu buton rotativ din interior.


Yale usi siguranta 9030

COD: ABUS9030

În afara stocului
152.64

Yala aplicata mecanica pentru usi ce se poate folosi impreuna cu arcuri amortizoare. Tija de blocare intarita permite deschiderea partiala a usii fara a compromite securitatea.


Yale usi siguranta 9035

COD: ABUS9035

În afara stocului
164.59

Yale aplicate mecanice cu butuc si tija de blocare. Tija intarita permite deschiderea partiala a usii fara compromiterea securitatii. Se deschid atat din interior cat si exterior cu cheia.


Yale usi viro de siguranta

COD: VIROSIGURANTA

În afara stocului
122.81

Yale de siguranta mecanice ce pot fi aplicate pe trei laturi ale usii, mai putin partea cu balamalele. Zavoare din otel cimentat si nichelat de 18 mm diametru.


Zavoare electromagnetice frontal lung cu colturi rotunde

COD: VIROELECTLUNGROT

În afara stocului
38.80

Zavor electromagnetic ingropat pentru partea fixa a tocului care se poate aplica pe usi sau porti. Placa frontala cu forma care asigura fixarea foarte rezistenta.


Zavor electromagnetic frontal lung cu colturi patrate

COD: VIROELECTLUNGPATRAT

În afara stocului
38.80

Yala electromagnetica ce se monteaza ingropat in toc sau partea fixa a usii. Forma placii frontale asigura o fixare mai buna si o rezistenta sporita.
Ultimele Comentarii