În curs de procesare...


Yale Abus: sentimentul placut al sigurantei!

Multi oameni nu stiu ca de-a lungul timpului yalele sau afirmat printr-o mare diversitate de produse pentru orice aplicatie.

In combinatie cu cilindri de inalta calitate si silduri de siguranta, yalele sunt folosite oriunde solutii flexibile sunt necesare.

Yala este sinonima cu securitate - ABUS fiind cel mai important furnizor din lume.
Exista sisteme de siguranta Abus care functioneaza perfect dupa 25 de ani de folosinta. Si din acest motiv se spune ca un produs marca Abus este garantat pe viata. Fiabilitatea, materialele de calitate superioara, tehnologia inovatoare folosita si atentia remarcabila pentru design, fac din produsele germane o solutie de prima optiune atunci cand dorim sa avem liniste si securitate in familie.
Prin prezentarile video va oferim atat sfaturi utile cat si posibilitatea de a urmari de la calculator performanta acestor sisteme antiefractie. Se spune ca un sistem antifurt este cu atat mai bun cu cat rezista mai mult timp la incercarile de distrugere. Abus Germania are propriul laborator de incercari si,de la conceptie pana la productia in serie a oricarui produs, trecand prin certificari ale institutelor independente, trec uneori ani de zile. Acest lucru spune enorm despre cum stiu nemtii sa produca sisteme de siguranta mecanice care sa-si atinga scopul dorit.
Recomandam a se cumpara yale mecanice cat si barele transversale mecanice ca solutie de ce mai inalta clasa pentru protectia usii dumneavoastra.



Ultimele Comentarii