Cum pot sa-mi asigur casa cat mai bine impotriva hotilor?

Cum pot sa-mi asigur casa cat mai bine impotriva hotilor?

Sfatul nr 1:

Cel mai mare dusman al nostru suntem noi insine, nu e hotul, prin lipsa consecventei in a ne proteja realmente de infractori. Daca am fi putin mai disciplinati si n-am face rabat de la calitate, am avea o casa mult mai sigura fie ca locuim la bloc intr-un apartament dinainte de ’89 fie ca locuim intr-o vila la marginea orasului. Daca vei continua naiv sa crezi ca “nu mi se intampla tocmai mie” inseamna ca fie esti un norocos, fie n-ai nimic de riscat. Continuarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

Încuietoare industrială pentru porți cu protecție antipraf garantată

În literatura de capă și spadă, autori precum Alexandre Dumas, Waler Scott, Michele Zevaco descriu, printre altele, activitățile oamenilor din perioada Evului Mediu, epocă cunoscută ca fiind printre cele mai întunecate ale istoriei. Mulți dintre oamenii din acele perioade aveau activități mai puțin plăcute de societate. Mulți erau hoți, mulți erau călăi. Majoritatea dintre aceștia erau răsplătiți cu pumnale pentru activitățile lor. În aceea vreme un pumnal de calitate putea să spargă cu ușurință o broască de ușă. Asta nu pentru că erau de proastă calitate, dimpotrivă. Chiar dacă oricine putea să bată o bucată mare de fier și să facă pumnale de calitate care mai erau și tratate, nu oricine putea prelucra bucățile mici de fier necesare pentru o broască de calitate. Acestea puteau fi sparte cu o mai mare ușurință cu ajutorul pumnalelor tocmai pentru că pe atunci oamenii încă nu știau să le protejeze de intemperii. Ele erau expuse la umezeală, praf, îngheț și se degradau sau se slăbeau foarte repede. Între timp vremurile s-au schimbat, tehnologiile au evoluat, încuietorile nu sunt făcute de meșteri pricepuți, însă pot avea o durată de viață mai mare pentru că descoperirile în domeniu oferă o multitudine de metode de protecție a încuietorilor pentru porți metalice.

INCUIETOARE IEFTINA INDUSTRIALPENTRU porti metalice

Incuietoare industriala pentru porti metalice

Clădirile industriale au o nevoie mare de protecție pentru a împiedica furturile sau accesul Continuarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Încuietoare inoxidabilă cu cârlig pentru porți metalice- o închidere securizată

Porțile au existat, cel puțin ca și concept, probabil încă de când au apărut zidurile de apărare. Ideea porților de acum este ca și cea de atunci, aceea de a-i proteja pe cei ce le înconjoară. Desigur, în acea perioadă cu ajutorul zidurilor se proteja un număr mare de oameni, însă spațiile de acum nu ne permit să ne înconjurăm de ziduri și de apă pentru a ne proteja. Metodele de protecție de acum sunt mai simple, însă oamenii nu pot să beneficieze de același nivel de protecție. Majoritatea porților pot fi deschise fără prea mare efort, în cazul în care încuietorile nu sunt bine alese. Chiar dacă nu mai au forma unui zid, porțile tot trebuie să aibă rolul de a intimida hoții. O poartă neglijată va atrage sigur atenția hoților, fiind considerată țintă ușoară. O poartă metalică solidă cu o încuietoare pe măsură îi va face pe cei care vor să pătrundă prin efracție, să se gândească de două ori înainte să acționeze. Siguranța dorită poate fi optimizată cu ajutorul unor elemente simple. Un exemplu concludent este încuietoarea de poartă cu cârlig, lucru ce ajută la asigurarea împotriva efracției. O astfel de încuietoare este și:

Incuietoare ieftina inoxidabila cu carlig

Incuietoare inoxidabila cu carlig ieftina

Încuietoarea inoxidabilă cu cârlig pentru porți metalice este o încuietoare cu locaș cu Continuarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Încuietori inoxidabile îngropate pentru porți cu grilaj- pentru o protecție completă a oricărei afaceri

Fie că vă numărați printre persoanele care au casa visurilor lor, fie că sunteți responsabili pentru o afacere de succes, fie că vreți să vă asigurați un alt tip de proprietate, atunci când alegeți tipul de poartă care să le protejeze trebuie să vă asigurați că faceți o alegere bună. Porțile vechi, care stau să se destrame, nu sunt de nici un ajutor, ba chiar pun în pericol siguranța voastră sau a afacerii. Cauzele distrugerii lor sunt multiple, începând de la vreme și continuând cu lipsa întreținerii lor. Cei mai mulți oameni care mizează pe porți care să reziste în timp achiziționează porți metalice, un tip de poartă cunoscut pentru rezistența și robustețea sa. Desigur, în alegerea porții contează și designul pentru că porțile vechi și neîngrijite nu doar că fac o proastă primă impresie, dar lasă și impresia că pot fi ușor sparte. Fie că vă vine sau nu să credeți, impactul unei porți rezistente, bine ancorate, închisă de o încuietoare complexă pentru porți metalice este destul de mare.

Incuietori ieftine pentru porti metalice

Incuietori inoxidabile pentru porti metalice ieftine

Însă nu doar porțile principale trebuie avute în vizor, ci chiar și cele laterale trebuie să fie Continuarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Balamale pentru porţi metalice industriale – pentru porţi impecabile

Este mai mult ca sigur că o poartă bună se cunoaşte după balamale. Dacă balamalele sunt bune, acestea nu vor scârţâi atunci când poarta este deschisă, vor menţine poarta într-o poziţie dreaptă, iar ea nu se va deschide şi nu se va închide singură. Poate că atunci când achiziţionaţi o poartă nu vă gândiţi la importanţa balamalelor, însă aflaţi că acestea sunt deosebit de importante în prelungirea duratei de viaţă a porţii în sine. Desigur, pentru a alege cele mai potrivite balamale este imperios necesar ca utilizatorii să îşi cunoască foarte bine nevoile pentru că aceştia au de ales între o mulţime de modele disponibile pe piaţă, lucru care, în loc să le uşureze munca, de multe ori o îngreunează. Spre exemplu aceştia trebuie să ştie dacă au nevoie ca balamalele lor să fie reglabile, dacă au nevoie ca acestea să reziste la intemperii, cât sunt de folosite, ce fel de porţi au şi de cât buget dispun pentru acest lucru. Cert este că este nevoie ca fiecare utilizator să ştie bine de ce are nevoie pentru că în caz contrar, acesta s-ar putea să îşi achiziţioneze balamale foarte bune, însă nu şi pentru el. Iată câteva modele utile în multe situaţii:
Articulaţie inoxidabilă pentru porţi automate BEARING HINGE un set de balamale din oţel inoxidabil care nu necesită întreţinere şi se poate monta pe toate tipurile de porţi automate. Articulaţia este reglabilă în înălţime şi lăţime. Această balama este creată special pentru porţile automate. Până şi carcasa acesteia este rezistentă fiind construită din oţel inoxidabil. De asemenea, această balama pentru porţi metalice este dotată cu un reazem din oţel inoxidabil – 22 mm, cu reglare pe înălţime – 35 mm, şi reglare pe lăţime. Consola pentru sudură este inclusă pentru stâlpi de 40 x 40 si 50 x 50. Poate fi utilizată atât ca balama superioară cât şi inferioară.
http://www.yala.ro/incuietori-complexe-pentru-porti-metalice/balamale-pentru-porti-metalice/balamale-pentru-porti-metalice-industriale/articulatie-inoxidabila-pentru-porti-automate-bearing-hinge.html

Balama reglabilă pentru poartă şi uşa metalică GBMU-Z este o balama cu deschidere de 180° şi este placată cu zinc. Reglarea acestei balamale este posibilă în trei dimensiuni: înălţime, adâncime şi aliniere stânga-dreapta. Această balama este dotată cu şurub cu ureche şi bolţ galvanizate prin imersare in baie, plăcuţă în forma de U şi plăcuţă culisantă placate, ambele placate cu zinc. Aceste balamale sunt disponibile în variantele M16-M18-M20-M22. Continuarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Încuietori electrice pentru porți metalice

Probabil vă amintiți cu toții de ușile bunicilor care se închideau toate cu aceeași cheie de fier, fără zimți. Să nu mai vorbim de porțile care se închideau cu un cârlig în cel mai bun caz. Cu toate acestea ei se simțeau în siguranță și puține sunt poveștile în care bunicii noști să fi fost victimele unui jaf. Desigur, acolo unde comunitatea este mică și toți oamenii se cunosc între ei, există slabe șanse să se întâmple un astfel de lucru. În schimb la oraș situația e mult diferită, iar o astfel de încuietoare nu doar că nu e sigură, dar nu satisface nevoile utilizatorilor. Un tip de încuietoare mai din zilele noastre este încuietoarea electrică pentru porți metalice batante. Aceasta oferă, pe lângă un grad ridicat de protecție, un grad ridicat de confort, acestea funcționând după principiul buzz in – buzz out. Astfel de sisteme de încuietori pentru porți metalice de exterior sunt și:

Încuietorile electrice pentru porți metalice LEKQ U4, niște încuietori electrice cu acoperire cu aluminiu dotate cu mecanism din oțel inoxidabil. Acest tip de încuietori sunt foarte rezistente, atât datorită materialelor folosite, specifice încuietorilor de exterior supuse la intemperii, cât și datorită sistemului de funcționare.

Broasca funcționează ca și un dispozitiv „buzz in – buzz out” și se conectează la orice sistem de control de 12 V. Dacă broasca este sub tensiune, mânerele sunt blocate automat, iar un led roșu confirmă mânerele blocate.

Opritorul cu care este dotat sistemul este folosit pentru a trece peste panoul codului și pentru a securiza poarta. Încuietoarea și opritorul au o ajustare continuă de 3/4” pentru a permite o aliniere perfectă a mecanismului de închidere. În plus, o anvergură de 1” garantează o închidere securizată. Continuarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Încuietori pentru porți metalice batante

Probabil vă amintiți cu toții de ușile bunicilor care se închideau toate cu aceeași cheie de fier, fără zimți. Să nu mai vorbim de porțile care se închideau cu un cârlig în cel mai bun caz. Cu toate acestea ei se simțeau în siguranță și puține sunt poveștile în care bunicii noști să fi fost victimele unui jaf. Desigur, acolo unde comunitatea este mică și toți oamenii se cunosc între ei, există slabe șanse să se întâmple un astfel de lucru. În schimb la oraș situația e mult diferită, iar o astfel de încuietoare nu doar că nu e sigură, dar nu satisface nevoile utilizatorilor. Un tip de încuietoare mai din zilele noastre este încuietoarea electrică pentru porți metalice batante. Aceasta oferă, pe lângă un grad ridicat de protecție, un grad ridicat de confort, acestea funcționând după principiul buzz in – buzz out. Astfel de sisteme de încuietori pentru porți metalice de exterior sunt și:

Incuietori ieftine electrice pentru porti metalice si de lemn

Incuietori electrice pentru porti metalice

Încuietorile electrice pentru porți metalice LEKQ U4, niște încuietori electrice cu acoperire cu aluminiu dotate cu mecanism din oțel inoxidabil. Acest tip de încuietori sunt foarte rezistente, atât datorită materialelor folosite, specifice încuietorilor de exterior supuse la intemperii, cât și datorită sistemului de funcționare.

Broasca funcționează ca și un dispozitiv „buzz in – buzz out” și se conectează la orice sistem de control de 12 V. Dacă broasca este sub tensiune, mânerele sunt blocate automat, iar un led roșu confirmă mânerele blocate. Opritorul cu care este dotat sistemul este folosit pentru a trece peste panoul codului și pentru a securiza poarta. Încuietoarea și opritorul au o ajustare continuă de 3/4” pentru a permite o aliniere perfectă a mecanismului de închidere. În plus, o anvergură de 1” garantează o închidere securizată. Continuarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Balamale pentru porţi şi uşi metalice de mici dimensiuni

Atunci când o uşă sau o poartă se închide greu, când scârţâie, sau când este „bandajată”, ea nu doar că este neplăcută la vedere şi inspiră neglijenţă, dar îşi şi pierde din sens, iar folosirea ei devine frustrantă. Totuşi, atunci când nu avem resursele necesare să schimbăm întreaga poartă, poate ar fi bine să aruncăm o privire mai atentă asupra detaliilor. Cu toate că motivele pentru care o uşă sau o poartă metalică nu funcţionează pot fi multe, dacă le luăm pe rând, s-ar putea ca acestea să nu fie la fel de greu de identificat. Spre exemplu, principalul motiv pentru care o uşă sau o poartă de mici dimensiuni nu se deschide sau nu funcţionează corect este umiditatea. Aceasta poate cauza rugină, fapt ce poate afecta şi balamalele. Dacă balamalele sunt sursa acestor probleme, soluţia e simplă: înlocuirea acestora cu unele de calitate, concepute special pentru a rezista în astfel de condiţii. Pentru uşile sau porţile de mici dimensiuni din grădinile dumneavoastră sau a afacerii pe care o deţineţi există balamale inoxidabile concepute special pentru ele. Printre cele asupra cărora merită să aruncaţi o privire mai atentă se numără şi:

Balamale estetice si stabile

Balamale cu dopuri pentru porți de grădină GBM12-DP40-xxx

Balamale cu dopuri pentru porţi de gradină GBM12-DP40-xxx este un set ce conţine balamale din oţel pentru porţi de gradină cu dopuri ranforsate cu aluminiu pentru mai multă stabilitate. Aceste balamale reprezintă o soluţie economică de calitate pentru toate proiectele de reamenajare sau modernizare a grădinii. Setul este alcătuit din dopuri ranforsate cu aluminiu, ax M12 din oţel inoxidabil pentru balama, dop disponibil pentru profilul 40 x 40 mm. Lungimea axului filetat al acestui produs este de 130 mm sau 150 mm.

Balamale inoxidabile pentru porţi de curte GBM12 este un pachet util norocoşilor deţinători ai unei case cu gradină. Setul de balamale din oţel inoxidabil pentru porţi de gradină constă în 2 axuri M12 filetate pentru balamale cu dopuri din poliamidă. Aceasta este o soluţie viabilă şi din punct de vedere economic, dar şi din punct de vedere al calităţii, atunci când vine vorba de îmbunătăţirea sau schimbarea porţilor de grădină. Setul conţine ax M12 din oţel inoxidabil pentru balama, dop disponibil pentru profilul 40 x 40 mm. Lungimea axului filetat al acestui produs este de 130 mm sau 150 mm. Produsul se fixează cu glisare în dop. Continuarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Opritoare reglabile pentru porţi metalice – amănuntul ce ne salvează uşa de la distrugere

Dacă locuiţi într-o casă cu mulţi oameni sau dacă deţineţi o afacere ori un spaţiu de birouri cu mulţi angajaţi, mai mult ca sigur că obiectele de securitate precum uşa sau poarta sunt folosite foarte des. Desigur, dacă uşa sau poarta este de calitate nu ar trebui să întâmpinaţi probleme la acest capitol. Totuşi, nu toţi oamenii sunt la fel de atenţi atunci când ies sau intră dintr-o instituţie sau o locuinţă. De aceea, din neglijenţă este posibil ca oamenii să lase poarta să se trântească sau să nu o închidă, deteriorând astfel nu doar poarta ci şi obiectele din jur. Iar pentru că nu putem angaja pe cineva care să le spună oamenilor că poarta trebuie închisă frumos sau că nu trebuie lăsată să se închidă singură, există o altă soluţie: opritoarele reglabile pentru porţi metalice.

De obicei acestea se fixează în ciment la o distanţă dorită faţă de poartă. Opritoare reglabile pentru porţi metalice cu toate aceste avantaje sunt:

Opritor ușor și rezistent

Opritoare reglabilă din aluminiu IGC

Opritoare reglabilă cu cârlig pentru porţimetalice IGC sunt opritoarele create din aluminiu pentru poartă. Acest model este foarte simplu de utilizat, iar cârligul reglabil al opritorului poarte fi inversat foarte uşor. Garnitura din cauciuc şi cârligul din poliamida evită deteriorarea cadrului porţii. Se fixează rapid şi puternic în ciment. Se utilizează pentru cadre de porţi între 40 mm şi 60 mm. Reglare  se face simplu şi pe înălţime de 40 mm. Setul conţine: şasiu din aluminiu acoperit cu argint, orificii de ancorare pentru amplasare în ciment, garnitura din cauciuc şi cârlig din poliamidă pentru evitarea deteriorării cadrului porţii, garnitura din cauciuc reglabilă pentru profile de cadru între 40 mm şi 60 mm şi cârlig reversibil montat în prealabil cu dispozitiv de reţinere. Continuarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Adaptoare pentru încuietori şi blocatori de porţi metalice şi de lemn – pentru porţi cu personalitate

Este deja consacrat faptul că grădinile sunt o oază de natură în „jungla de beton” din fiecare oraş. Cei care sunt fericiţii posesori ai unor astfel de spaţii trebuie să ştie că, pe lângă flori superbe, copaci care îţi taie respiraţia şi plante frumos mirositoare, pentru a fi frumoasă, o grădină are nevoie de mai multe lucruri, lucruri care îi pot lăsa cu gura căscată pe cei care o vizitează. Pentru o astfel de grădină, una ce va stârni cel puţin o mică doză de gelozie în rândul oaspeţilor, puteţi amenaja o poartă cu stil. Ce înseamnă o poartă cu stil? Ei bine o poartă simplă, preferabil cu culori ce se integrează cu cele existente, o poartă rezistentă la umezeala cauzată de plante si de ploi, o poartă rezistentă la toate capriciile naturii. O poartă care scârţâie şi a căror elemente nu se potrivesc între ele nu va impresiona decât în mod neplăcut. În schimb una aleasă cu răbdare va da casei personalitate. De ajutor în tot acest proces sunt şi adaptoarele pentru încuietori şi blocatori de porţi metalice şi de lemn. Printre modelele pentru grădini sunt şi:

Adaptor porti de gradina la pret redus

Adaptori ieftin porti de gradina metalice,

Adaptator pentru porţi metalice de gradină este un adaptor metalic pentru stâlpi dreptunghiulari sau rotunzi, utili pentru blocatoarele standard SA. Adaptorul metalic trebuie montat între blocator şi stâlp. Acesta este cel mai util în grădinile unde poarta are stâlpi rotunzi. Continuarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)