Barele transversale de siguranţă-investiţie minimă pentru protecţie maximă

0

Fiecare om are propriul mod de a trăi, propriul mod de a înţelege realitatea, propriul mod de a percepe siguranţa. Pentru unii oamenii siguranţa înseamnă atunci când sunt înconjuraţi de cei dragi, alţii se simt în siguranţă când casa le este securizată cu sisteme de alarmă, în timp ce alţi consideră că simt în siguranţă când uşile lor sunt de calitate. Niciuna dintre aceste percepţii nu e falsă. Totuşi există o mulţime de alte moduri în care protecţia casei voastre poate fi sporită. Unul dintre ele îl reprezintă barele transversale de siguranţă. Aceste bare sunt detaliul din echipamentul uşii care pot da o notă de siguranţă, dar şi o atingere de eleganţă intrării în casă. Bineînţeles că acestea conferă de la prima vedere un grad sporit de intimidare. Tocmai de aceea barele transversale nu se folosesc doar la casă ci şi la depozite sau alte spaţii industriale ori personale. Acestea se împart în mai multe categorii în funcţie de necesităţi, buget şi, de ce nu, în funcţie de aspect. De aceea, când cumpăraţi o bară transversală este bine să analizaţi toate aceste aspecte pentru că, deşi bara este de calitate, s-ar putea să nu vă fie de folos. Printre modelele optime se găsesc şi următoarele:

bara de siguranta transversala

Bara transversala de siguranta ieftina

Bara transversală fixă, Viro. Această bară este considerată a fi unul dintre cele mai bune moduri existente de protecţie a locuinţei. Dacă aplicaţi această bară pe orice fel de uşă. Acestea devin automat inatacabile datorită faptului că materialele ce le compun asigură o rezistenţă crescută la îndoire, rezistând chiar şi la acţiunea cu speraclu. Cutia acestei bări este compusă din capac extern din oţel, este vopsită de culoarea bronzului cu o grosime de 3 mm, este îndoită în formă de U, este tubulară internă cu o grosime de 1,5 mm. Capetele acesteia sunt din oţel, au o grosime de 3 mm şi sunt sudate de capac pentru o siguranţă mai mare. Zăvoarele sunt din oţel masiv cu o singură răsucire de cheie cu o cursă de 8,5 cm. Iar pentru o siguranţă sporită butucii de uşă sunt din alamă masiva, intern fix, extern fix de 55 mm, cu 7 pistoane, cu protecţie externă, blindaţi, antismulgere şi plăcuţă antiburghiu din oţel cimentat, călit, arămit şi nichelat.

Bara transversală pentru uşi PR 1500. Această bară este utilă mai ales celor care au uşa cu deschidere spre interior şi din sticlă. Această bară oferă posibilitatea de blocare doar din interior, însă securizează uşa pe întreaga lungime. În plus această bară de siguranţă poate fi folosită şi în sistemele cu cheie master, de exemplu aceeaşi cheie poate deschide atât zala mecanică aplicată cât şi cilindrul şildului de siguranţă, dar şi bara transversală.

În cazul depozitelor industriale se recomandă modelul de bară transversală PR 1400. Acest model are bolţuri de prindere ajustabile, este uşor de montat şi se fixează foarte puternic în perete.

Bara tranversala de siguranta

Bara transversala fixa si ieftina

Barele transversale pentru uşi PR 1900 sunt bare care pot de asemenea să securizeze uşa pe întreaga lungime, având un grad de intimidare sporit, barele de siguranţă pentru uşi sunt printre cele mai sigure forme de blocare existente. De aceea, acest tip de bare de securitate pentru uşi se utilizează de obicei la uşile frontale. Uşa este foarte rezistentă şi datorită bolţului special cu care este dotată.

Mai multe produse şi detalii despre ele se găsesc pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (27 votes cast)
Barele transversale de siguranţă-investiţie minimă pentru protecţie maximă, 4.9 out of 5 based on 27 ratings
Share.

Autor