Opritoare reglabile pentru porţi metalice – amănuntul ce ne salvează uşa de la distrugere

0

Dacă locuiţi într-o casă cu mulţi oameni sau dacă deţineţi o afacere ori un spaţiu de birouri cu mulţi angajaţi, mai mult ca sigur că obiectele de securitate precum uşa sau poarta sunt folosite foarte des. Desigur, dacă uşa sau poarta este de calitate nu ar trebui să întâmpinaţi probleme la acest capitol. Totuşi, nu toţi oamenii sunt la fel de atenţi atunci când ies sau intră dintr-o instituţie sau o locuinţă. De aceea, din neglijenţă este posibil ca oamenii să lase poarta să se trântească sau să nu o închidă, deteriorând astfel nu doar poarta ci şi obiectele din jur. Iar pentru că nu putem angaja pe cineva care să le spună oamenilor că poarta trebuie închisă frumos sau că nu trebuie lăsată să se închidă singură, există o altă soluţie: opritoarele reglabile pentru porţi metalice.

De obicei acestea se fixează în ciment la o distanţă dorită faţă de poartă. Opritoare reglabile pentru porţi metalice cu toate aceste avantaje sunt:

Opritor ușor și rezistent

Opritoare reglabilă din aluminiu IGC

Opritoare reglabilă cu cârlig pentru porţimetalice IGC sunt opritoarele create din aluminiu pentru poartă. Acest model este foarte simplu de utilizat, iar cârligul reglabil al opritorului poarte fi inversat foarte uşor. Garnitura din cauciuc şi cârligul din poliamida evită deteriorarea cadrului porţii. Se fixează rapid şi puternic în ciment. Se utilizează pentru cadre de porţi între 40 mm şi 60 mm. Reglare  se face simplu şi pe înălţime de 40 mm. Setul conţine: şasiu din aluminiu acoperit cu argint, orificii de ancorare pentru amplasare în ciment, garnitura din cauciuc şi cârlig din poliamidă pentru evitarea deteriorării cadrului porţii, garnitura din cauciuc reglabilă pentru profile de cadru între 40 mm şi 60 mm şi cârlig reversibil montat în prealabil cu dispozitiv de reţinere.

Opritor pentru poartă cu montare în ciment ABK
Opritor galvanizat prin imersiune în baie pentru amplasare în ciment. Cârligul este de 52 mm, reglabil pe înălţime. ABK este conceput pentru a opri o bară orizontală sudată între pilonii de poartă. Profilul acestui opritor este în formă de U, iar acesta a fost galvanizat prin imersiune în baie. Bolţul este din oţel inoxidabil, are tamburul din aluminiu, iar reglarea este permisă  pe înălţime de 52 de milimetri.

Opritor reglabil cu cârlig pentru poarta metalică UGC este un opritor din aluminiu. Acesta este prevăzut cu un cârlig reglabil ce este uşor de utilizat şi de inversat. Garnitura din cauciuc şi cârligul din poliamidă sunt utile pentru evitarea deteriorării cadrului porţii. Acest opritor se fixează rapid şi puternic în ciment. Se utilizează pentru cadre de porţi între 40 mm şi 60 mm. Reglarea este uşor de realizat pe înălţime de 40 mm. Şasiul acestuia este acoperit din argintiu. Opritorul este prevăzut şi cu orificii pentru ancorarea în ciment. Cârligul reversibil este montat în prealabil cu dispozitivul de reţinere.

Opritor destinat satifacției încrederii

Opritor UGC, rezistent și eficient

Detalii mai multe despre opritoarele de porţi se află pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (26 votes cast)
Opritoare reglabile pentru porţi metalice - amănuntul ce ne salvează uşa de la distrugere, 4.9 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor