Blocatori pentru porţi de piscine – pentru că nu trebuie să „discriminăm” atunci când ne asigurăm lucrurile

0

Din ce în ce mai multe persoane îşi văd visul împlinit şi reuşesc să îşi construiască o piscină în curtea casei. Beneficiile deţinerii unei piscine sunt atât de evidente încât înşiruirea lor nu îşi are rostul. Totuşi pentru cei interesaţi, printre ele se numără faptul că persoanele care au o piscină în curte au posibilitatea să facă mai mult sport, au posibilitatea de a ţine numai petreceri reuşite, nu trebuie să cotrobăie tot oraşul după o piscină pe gustul lor, pe care dacă o găsesc s-ar putea să fie mereu aglomerată, sau foarte scumpă. Dar cei care sunt pe cale de a-şi construi o piscină, sau cei care deja au o piscină trebuie să ştie că aceasta trebuie protejată la fel de mult ca orice altă proprietate. Ei trebuie să îşi găsească un sistem de închidere care să le ofere siguranţă şi linişte. Pentru asta ei trebuie să fie atenţi la toate detaliile începând de la calitatea gardurilor şi continuând cu performanţa porţilor, a sistemului de închidere instalat şi nu în ultimul

Blocatori ieftini pentru porti de piscina

Blocatori pentru porti piscina ieftini

rând cu profesionalismul firmei care îl instalează. Un detaliu foarte important în procesul de securizare a piscinei sunt blocatorii pentru porţi. Cu ajutorul acestora utilizatorii sunt asiguraţi că uşa este mereu închisă, că ea nu va putea fi deschisă prin forţare, că cei mai mici din familie nu pot ajunge la piscină nesupravegheaţi. Printre blocatorii pentru porţi de piscină de calitate sunt şi:

Blocatoare de încuietori pentru porţi de piscină SWK este un ecluzier din poliamidă confecţionat după standardele europene pentru piscine P90-306. Acesta se potriveşte în set cu încuietoarea de piscină LAKZ WS. Dacă achiziţionaţi acest ecluzier nu veţi avea probleme la instalare, fiind un blocator cu montare rapidă şi puternică ce se face pe stâlpi pătrați folosind echipamentul patentat de montare Quick – Fix. Este folositor doar pentru porţi de piscină cu profile de 1-1/2”.

Blocatoare pentru încuietori de porti metalice de piscină SWR60 este o contraplacă confecţionată în conformitate cu standardul european pentru piscine P90-306. Este proiectat pentru a funcționa cu încuietoarea de piscina LAKZ WS. Instalare sa este una rapidă și puternică pe stâlpi rotunzi cu diametrul 2-3/8” cu ajutorul folosind echipamentului patentat de montare Quick – Fix. Ecluzierul din poliamidă este folositor numai pentru profile de poartă 1-1/2”.

Blocator de încuietoare pentru poartă de piscină STK QF este un ecluzier realizat din poliamidă şi este avizat de standardul european pentru piscine P90-306. Acest blocator este proiectat pentru a funcționa cu încuietoarea de piscină Twist 40. Instalare sa nu va cauza probleme pentru că este rapidă și puternică relizându-se pe stâlpi pătrați folosind echipamentul patentat de montare Quick – Fix. Ecluzierul este util numai pentru profile de poartă 1-1/2”.

Mai mule modele de blocatori pentru porţi de piscină şi detalii despre aceştia sunt pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Blocatori pentru porţi de piscine - pentru că nu trebuie să „discriminăm” atunci când ne asigurăm lucrurile, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor