Mânere cu 2 clanţe pentru uşi şi porţi metalice de exterior

0

Achiziţionarea unui sistem de închidere presupune în primul rând stabilirea nevoilor fiecărui utilizator, pentru a alege cel mai potrivit sistem de închidere cu putinţă. Desigur, există o mulţime de astfel de sisteme, atât pentru interior, cât şi pentru exterior, însă scopul principal a celor calitative din ele este siguranţa. În afara acestui lucru, fiecare oferă o serie de avantaje, după caz. Spre exemplu, un bolţ tradiţional cu un singur cilindru presupune că uşa respectivă beneficiază de o singură gaură de cheie şi un singur mâner pe partea exterioară, iar în partea interioară de un buton. Însă dacă uşa beneficiază de mânere cu două clanţe, atunci mânerul poate oferii beneficii atât din interior cât şi din exterior. Spre exemplu, atunci când uşile sau porţile de exterior sunt de sticlă sau au spaţii între ele prin care încape o mână, potenţialii hoţi ar putea deschide poarte sau uşa foarte uşor învârtind butonul. Dar, dacă poarta sau uşa are mâner şi pe interior, însemnă că şi acolo este prezent un cilindru care nu permite deschiderea fără cheia proprietarului. Desigur, pe lângă siguranţă, aceste mânere au şi avantaje practice, iar proprietăţile lor diferă în funcţie de spaţiul unde sunt folosite. Spre exemplu, pentru porţile de grădină, unde siguranţa nu este un factor vital, se pot utiliza şi butoni pentru uşi de grădină. Exemplele pot continua. Iată câteva:

Butoni ieftini din aluminiu pentru exterior

Butoni ieftini pentru exterior

Butoni din aluminiu pentru uşi şi porţi de gradină 3006R sunt special construiţi pentru a fi utilizaţi în locuinţele sau spaţiile de afaceri cu grădini. Cei care deţin acest tip de spaţii pot cu uşurinţă să realizeze necesitatea şi avantajele mânerelor de tip butoni. Aceştia sunt uşor de instalat şi la fel de uşor de folosit. Rezistenţa în timp şi la condiţiile meteorologice de orice fel sunt de asemenea proprietăţi care le conferă renumele de utili. De asemenea, aceştia pot fi folosiţi şi la porţi, dar şi la uşi. Axul lor este de formă pătrată şi are 8 mm.

Mânere din poliamidă pentru uşi şi porţi de gradină 3006P sunt un set de mânere cu două clanţe, ideale pentru folosirea în spaţii verzi precum grădini sau curţi interioare. Acestea pot fi folosite în spaţii comerciale precum cafenele sau alte locuri cu terasă, dar şi în propria locuinţă. Aspectul simplu, dar original, le fac ideale pentru orice gusturi şi orice tip arhitectural. 

Maner pentru exterior la pret convenabil

Maner inoxidabil pentru exterior ieftin

Mânere inoxidabile pentru uşi şi porţi metalice 3006I sunt cum nu se poate mai potrivite pentru a fi utilizate în exterior, alături de uşile şi porţile metalice. Acest lucru este determinat în principal de materialul din care sunt alcătuite: oţelul. Acesta nu doar că le face potrivite pentru uşile metalice, dar şi pentru exterior, acesta rezistând în timp, la orice condiţii meteorologice. Axul este în forma pătrata de 8 mm (aprox. 5/16”)

Alte mânere din această gamă şi informaţii despre ele sunt pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Mânere cu 2 clanţe pentru uşi şi porţi metalice de exterior, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor