Încuietori pentru porţi metalice glisante, protecţie fără griji, confort fără îndoială

0

În cazul în care suntem deţinătorii unei proprietăţi ce are curte, fie că este vorba de o proprietate industrială, fie că este vorba de una rezidenţială, trebui e să ne gândim foarte bine prin ce sistem dorim să o protejăm în aşa fel încât să fie uşor de utilizat, dar şi să ofere protecţie maximă. Unul dintre sistemele din ce în ce mai întâlnite sunt porţile metalice glisante. Pe lângă protecţie şi confort aceste porţi au un avantaj estetic. Acest tip de porţi sunt extrem de uşor de folosit. Spre exemplu, nu mai este necesar ca în fiecare zi când ajungeţi acasă să trebuiască să coborâţi din maşină, în orice condiţii meteorologice, să vă chinuiţi să deschideţi manual porţile obişnuite. În cazul porţilor glisante, este suficient să deblocaţi încuietoarea, iar poarta se va deschide foarte uşor, glisând. În ceea ce priveşte aspectul acestei porţi glisante, sunt disponibile într-o multitudine de stiluri şi garantează că oferă exteriorului casei un aspect ce se pretează atât gusturilor clasice cât şi celor moderne. Când vine vorba de siguranţă, porţile tradiţionale necesită un sistem de închidere manual pentru orice nivel de securitate. Desigur pot fi alese şi sisteme de încuietori pentru porţi metalice electrice ori digitale.

Încuietorile special concepute pentru porţi metalice glisante sau culisante pot fi folosite într-o varietate de locuri, de la porţile proprii de la locuinţă, până la porţile de acces pentru hale, depozite sau alte spaţii industriale. Folosirea acestor tipuri de încuietori sunt benefice pentru utilizator deoarece le uşurează manevrele de închidere-deschidere ale porţii pe roţi şi, în aceleaşi timp, ridică nivelul de securitate al curţii sau al casei unde sunt instalate. În plus, există şi diverse modele de închidere cu cod.

Printre modelele ce merită investiţia se regăsesc şi următoarele:
Încuietori antiefractie pentru porţi glisante cu gratii metalice şi de lemn LSKZ U2. Această încuietoare de poartă glisantă pentru porți glisante manuale cu acoperire de aluminiu și mecanism din oțel inoxidabil are un opritor care este folosit pentru a trece peste panoul de cod și pentru a securiza poarta. Opritoarele unic Twistfinger și ecluzierele auto corectoare asigură blocarea porţilor glisante unde sunt instalate. Șuruburile de captură sunt disponibile pentru a fixa profile de poartă late de 1-1/2” până la 5”. Această încuietoare funcționează cu sisteme de poartă cu grinzi sau sisteme fixe cu rolă. Șasiul, mecanismul și Twistfinger-ul acesteia sunt din oțel inoxidabil. Twistfinger este reversibil. Montarea se face prin două șuruburi cu cap hexagonal adâncit. Gulerul este din oțel inoxidabil în jurul Twistfinger-ului care previne tăierea acestuia.

Încuietoarea LSKZU2, o siguranţă garantată

Încuietoare antiefracţie LSKU2

Încuietorile cu cod pentru porţi glisante metalice LLKZV2 sunt încuietori mecanice cu cod pentru porți glisante cu acoperire de aluminiu și mecanism din oțel inoxidabil. Deoarece aceasta încuietoare este 100% mecanică, nu sunt necesare baterii sau curent electric, astfel acest sistem vă oferă posibilitatea de a echipa orice poartă glisantă cu control de acces. Opritorul este folosit pentru a trece peste panoul de cod și pentru a securiza poarta. Șuruburile de captură sunt disponibile pentru a fixa profile de poartă late de 1-1/2” pana la 5”. Funcționează cu sisteme de poartă cu grinzi sau sisteme fixe cu rolă. Panoul operațional este cu cod pe ambele părți. Pot fi activate coduri independente pentru intrare sau pentru ieşire, care sunt uşor de configurat. Combinaţiile pot varia între patru şi şase numere. Acest mecanism este extrem de rezistent şi uşor de folosit. Codul se resetează automat după deschiderea prin intermediul mânerului.

Încuietoare cu cod, o siguranţă garantată

Încuietoare cu cod pentru porţi metalice glisante

Detalii mai multe despre încuietorile pentru porţi glisante se găsesc pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (26 votes cast)
Încuietori pentru porţi metalice glisante, protecţie fără griji, confort fără îndoială, 4.7 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor