Încuietoare industrială pentru porți cu protecție antipraf garantată

2

În literatura de capă și spadă, autori precum Alexandre Dumas, Waler Scott, Michele Zevaco descriu, printre altele, activitățile oamenilor din perioada Evului Mediu, epocă cunoscută ca fiind printre cele mai întunecate ale istoriei. Mulți dintre oamenii din acele perioade aveau activități mai puțin plăcute de societate. Mulți erau hoți, mulți erau călăi. Majoritatea dintre aceștia erau răsplătiți cu pumnale pentru activitățile lor. În aceea vreme un pumnal de calitate putea să spargă cu ușurință o broască de ușă. Asta nu pentru că erau de proastă calitate, dimpotrivă. Chiar dacă oricine putea să bată o bucată mare de fier și să facă pumnale de calitate care mai erau și tratate, nu oricine putea prelucra bucățile mici de fier necesare pentru o broască de calitate. Acestea puteau fi sparte cu o mai mare ușurință cu ajutorul pumnalelor tocmai pentru că pe atunci oamenii încă nu știau să le protejeze de intemperii. Ele erau expuse la umezeală, praf, îngheț și se degradau sau se slăbeau foarte repede. Între timp vremurile s-au schimbat, tehnologiile au evoluat, încuietorile nu sunt făcute de meșteri pricepuți, însă pot avea o durată de viață mai mare pentru că descoperirile în domeniu oferă o multitudine de metode de protecție a încuietorilor pentru porți metalice.

INCUIETOARE IEFTINA INDUSTRIALPENTRU porti metalice

Incuietoare industriala pentru porti metalice

Clădirile industriale au o nevoie mare de protecție pentru a împiedica furturile sau accesul persoanelor neautorizate. Însă de cele mai multe ori porțile acestor clădiri sunt expuse la mult praf din cauza tirurilor și a camioanelor care transportă diferite materiale, de exemplu materiale de construcții. Praful, dar și ploile, zăpada sau înghețul pot afecta încuietorile și pot să producă daune. Desigur există încuietori special concepute să reziste la ele. Între ele este și:

Încuietoarea industrială pentru porți cu protecție antipraf care este dotată cu un mecanism inoxidabil și are acoperire din aluminiu pentru a proteja cilindrul de contaminare cu particule străine.

Această încuietoare este utilă în principal pentru locurile unde apa înghețată intră în conflict cu funcționarea cilindrului, în locurile cu praf abundent sau în mediile cu mult praf sau vânt.

Încuietoarea și opritorul au ajustare continuă de 3/4” pentru a permite o aliniere perfectă a mecanismului de închidere. O anvergură din oțel inoxidabil de 1” oferă o închidere asigurată. Se livrează în mod standard cu o pereche extra de mânere din oțel inoxidabil.

Gaura de încuietoare necesară este dependentă de ecluzier, dar ecluzierele standard și de
securitate necesită o gaura de încuietoare de 1-1/4”. Încuietoarea beneficiază și de o schimbare ușoară de stânga sau de dreapta a mâinii, a bolțului pentru încuietoarea automată

Anvergura este de 1” la o întoarcere a cheii. Bolțul funcționează cu cheie. Montarea se face ușor, prin 4 găuri prin două șuruburi cu adâncitură cu cap hexagonal. Mecanismul este dotat cu acoperiri antipraf din oțel inoxidabil: protejează cilindrul împotriva penetrării noroiului și murdăriei. Această încuietoare dispune și de o pereche de mânere din aluminiu.

Informații suplimentare despre Încuietoarea industrială pentru porți cu protecție antipraf sunt pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Încuietoare industrială pentru porți cu protecție antipraf garantată, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor