Siguranţa casei tale depinde de tine. Tu poţi alege încuietoarea potrivită

0

De multe ori, pentru a se simţi în siguranţă oamenii apelează la tot felul de metode, unele mai costisitoare precum seifurile, camerele de supravegheat sau firmele de pază, sau altele mai puţin costisitoare precum un câine rău. Totuşi când ne gândim la siguranţa casei noastre nu trebuie să mergem atât de departe. Este suficient să alegem o încuietoare adecvată. Poate părea un lucru banal, însă de multe ori dau hoţilor bătăi de cap atât de mari încât renunţă. În plus, alegerea unei încuietori bune nu mai este un lucru atât de greu şi nu consumă atât de mult timp. Accesarea câtorva pagini de internet rezolvă problema cât ai zice „lock”.

Bineînţeles că nici încuietorile sau zăvoarele nu se aleg întâmplător. Acestea trebuie selectate în funcţie de scop, de buget şi de calitate.

Astfel dacă aveţi nevoie de încuietori pentru exterior puteţi alege yala electromagnetică îngropată. Aceasta se potriveşte mai ales utilizatorilor care doresc să securizeze porţile. Zăvorul electric se instalează pe partea fixă a uşii frezându-se în interior. Acest tip de yală se poate folosi cu amortizor la uşă şi poate avea deschidere permanentă sau controlată. Deschiderea permanentă dă impulsul electric, iar yala se deschide, iar închiderea se va face doar după ce persoana a intrat şi a închis uşa. Deschiderea controlată se face în acelaşi timp cu impulsul electric.

Incuietoare_electromagnetica_frontal_lung_cu_zavor_simetric

Dacă doriţi să sporiţi securitatea uşilor ce se deschid spre exterior, fie ele uşi, porţi sau portiţe, puteţi alege încuietori electrice Viro V97 pentru uşi cu deschidere spre exterior. Acest tip de încuietori sunt utile mai ales celor care au porţilr pe un loc de urcare sau când e vorba de o ieşire de urgenţă spre exterior. Gama yale de acest tip este ideală pentru portile din lemn sau porţile din metal şi rezistă în orice condiţii climatice.

Yale_electrice_usi_si_porti_Viro_V97_deschidere_exterior

Pentru cei ce nu se încred în tehnologie, există produse mecanice cu un grad ridicat de securitate. Spre exemplu yala mecanică de siguranţă este perfectă pentru uşile frontale ce necesită un grad ridicat de intimidare. Acestea oferă o securizare optimă şi prezintă antiefracţie pentru uşile din sticlă. Printre avantajele acestei yale este faptul că are tija de blocare întărită şi permite deschiderea parţială a uşii fără să compromită siguranţa.

Yala_mecanica_siguranta_4035

Pentru cei care doresc să asigure uşa pe toate cele trei părţi ale sale există yala mecanică de uşi viro pentru siguranţă ce se poate utiliza şi la uşile de lemn şi la cele metalice, atât de exterior cât şi de la intrare. Acest tip de zăvor are închidere în trei puncte, axele sale de transmisie sunt din otel zincat pentru montarea tijelor vertical, iar încuietoarea este din oţel cu şase lame pentru blocarea zăvorului.

Yale_usi_viro_de_siguranta

Mult mai multe produse ce vă pot oferi un plus de siguranţă sunt la un click distanţă, pe yala.ro.

Roxana Moraru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (24 votes cast)
Siguranţa casei tale depinde de tine. Tu poţi alege încuietoarea potrivită, 4.9 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor