Accesorii porţi metalice –siguranţă, distincţie, rafinament

0

După cum bine ştiţi, o poartă este locul de intrare într-un spaţiu bine delimitat de către pereţi sau de către garduri. Porţile pot preveni sau controla intrarea sau ieşirea oamenilor din acele spaţii, sau pot fi pur decorative. Porţile mari şi foarte mari se folosesc pentru intrări în castele sau alte clădiri înalte şi cu o valoare mare. Unele porţi au lacăte, iar altele au sisteme de închidere cu butuci. Dar pentru că porţile noastre nu pot fi păzite de cerberul din poveşti, avem nevoie de accesorii pentru porţi rezistente. Acestea pot include mânere pentru porţi metalice, opritor pentru porţi, placă de închidere sau zăvoare. Desigur că acestea nu sunt utile numai în ceea ce priveşte siguranţa. Ba dimpotrivă, o poartă echipată cu accesorii corespunzătoare poate să îşi păstreze aspectul estetic iniţial pentru o perioadă îndelungată de timp. Prin folosirea unei porţi echipate cu accesorii alese de voi şi nu cu cele standard, care de obicei nu sunt de calitate, siguranţa , distincţia şi rafinamentul intrării pe proprietatea voastră va fi vizibilă şi de durată. Printre accesoriile de porţi metalice care merită să fie încercate sau măcar privite se numără următoarele:

Manere ieftine pentru porti metalice

Manere pentru porti metalice ieftine

Mânerul pentru porţi metalice este un mâner simplu şi elegant, proiectat astfel încât să fie potrivit pentru orice poartă de metal, lemn sau PVC. Mânerul se poate folosi în mai multe locaţii începând de la gospodării, până la magazine, depozite sau alte spaţii industriale. Designul acestuia este unul ergonomic, modern. Mânerul este conceput dintr-un material sintetic foarte rezistent ce nu rugineşte şi nu se pătează.

Opritorul pentru porţi se foloseşte pentru menţinerea dreaptă a uşii. Acesta poarte fi folosit şi la alinierea porţii, prevenind astfel deteriorarea balamalelor, a încuietorii sau a porţii în sine. Pentru porţi mai mari de 1.2 m se poate sa fie nevoie de două opritoare. Acest opritor este disponibil în trei modele pentru mărimi şi materiale diferite. Fiecare dintre aceste trei modele sunt turnate din materiale sintetice rezistente, nu ruginesc şi nu se deformează.

Placa de închidere pentru zăvor LokkBolt este concepută pentru a adăuga rezistenţă întregului sistem de închidere al porţii. De asemenea această placă asigură gaura din sol.

opritor pentru porti metalice ieftin

Opritor ieftin pentru porti matalice

Zăvoarele pentru porţi LokkBolt sunt zăvoare de tip bastoane, elegante, şi cu durată mare de folosire. Acestea asigură o închidere de siguranţă a uşi. Zăvorul se poate încuia cu cheia şi este disponibil în doua variante: cu lungime de 460 mm şi de 610 de mm. Acesta este rapid şi de montat pe porti din orice tip de material, are caneluri speciale pentru oprirea tijei, astfel încât să nu cadă, să nu se agaţe sau să se îndoaie, fiind ideal pentru porţile duble de acces auto

Mai multe produse, dar şi detalii şi instrucţiuni despre cumpărarea şi utilizarea lor găsiţi pe www.yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Accesorii porţi metalice –siguranţă, distincţie, rafinament, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor