Butuci de yale pentru porţi metalice şi de lemn – pentru porţi care chiar protejează

0

Atunci când ne gândim la o poartă ne gândim că aceasta are la bază un sistem foarte simplu. Ne imaginăm că ea este alcătuită din balamale, încuietori, şi, desigur, chei. Acest lucru nu este în totalitate neadevărat, doar că o poartă, lucrul care ne protejează familia, proprietatea şi bunurile este un lucru a cărui funcţionare corectă depinde de mai multe lucruri. În primul rând, cei care au de protejat o familie trebuie să fie foarte atenţi la toate detaliile din care este alcătuită poarta şi să se asigure că toate sunt de calitate, pentru că, în final, nimic nu este mai important decât o familie. În al doilea rând, utilizatorii porţilor trebuie să ştie că investiţia lor într-o poartă de calitate este în zadar, dacă încuietoarea, balamalele, sau opritorii nu se ridică la aceleaşi aşteptări. Desigur, cei care sunt pe cale de a achiziţiona un lucru ce priveşte protecţia lor, trebuie să îşi cunoască foarte bine nevoile şi să respecte anumiţi paşi. Spre exemplu, nici un posesor de casă nu trebuie să îşi cumpere încuietoarea înaintea porţii. De ce, pentru că nu poţi să ştii care sunt nevoile tale până când nu ai o poartă în faţă. Spre exemplu, dacă aţi achiziţionat o poartă fără spaţii mari între bare, sau chiar fără bare, atunci aflaţi că butucii de yale cu buton sunt cei potriviţi. Dacă aveţi spaţii largi între bare, cel mai bine este să luaţi butuci cu deschidere cu cheie pe ambele părţi.

Aceste opţiuni, dar şi altele sunt descrise mai jos:

Butuc de yale cu siguranță maximă

Butuc de yale cu buton ieftin

Butucul de yala cu buton pentru porţi 3012 KNOB este un cilindru cu profil european cu trei chei şi cu buton cu rotire pe o singură parte, adică un cilindru simplu. Acesta se utilizează atunci când pe o parte ieşirea este liberă. Acest cilindru profil european este prevăzut cu trei chei şi are o dimensiune de 60 mm (2-3/8”). Acest butuc de uşă are buton pe o parte şi cheie pe cealaltă parte.

Butuc de yală pentru poartă metalică 3012xSx este un cilindru cu  profil european cu trei chei: 54 mm (2-1/8”). Aceşti butuci de uşi sunt  disponibili cu sisteme Master Key sau cu chei diferite, care nu se potrivesc la alb butuc. Aceşti cilindri sunt extrem de utili în instituţii, unde securitatea anumitor lucruri este vitală, unde nu oricine poate avea acces peste tot.

Butucul de yale standard pentru uşi de exterior 3012x44x este un butuc cu profil european şi are trei chei: 60 mm (3-1/8”), cu sisteme Master Key sau cu chei diferite, ce nu se potrivesc la alţi cilindri. Acest sistem poate fi folosit cu încredere în instituţii cu mai multe intrări, în clădiri de birouri sau alte spaţii industriale unde accesul separat este vital pentru o bună funcţionare.

Butuc de yale ieftin

Butuc standard de yale rezistent

Mai multe detalii despre butucii de yale pentru porţi metalice şi de lemn sunt pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Butuci de yale pentru porţi metalice şi de lemn - pentru porţi care chiar protejează, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor