Încuietori inoxidabile îngropate pentru porți cu grilaj- pentru o protecție completă a oricărei afaceri

2

Fie că vă numărați printre persoanele care au casa visurilor lor, fie că sunteți responsabili pentru o afacere de succes, fie că vreți să vă asigurați un alt tip de proprietate, atunci când alegeți tipul de poartă care să le protejeze trebuie să vă asigurați că faceți o alegere bună. Porțile vechi, care stau să se destrame, nu sunt de nici un ajutor, ba chiar pun în pericol siguranța voastră sau a afacerii. Cauzele distrugerii lor sunt multiple, începând de la vreme și continuând cu lipsa întreținerii lor. Cei mai mulți oameni care mizează pe porți care să reziste în timp achiziționează porți metalice, un tip de poartă cunoscut pentru rezistența și robustețea sa. Desigur, în alegerea porții contează și designul pentru că porțile vechi și neîngrijite nu doar că fac o proastă primă impresie, dar lasă și impresia că pot fi ușor sparte. Fie că vă vine sau nu să credeți, impactul unei porți rezistente, bine ancorate, închisă de o încuietoare complexă pentru porți metalice este destul de mare.

Incuietori ieftine pentru porti metalice

Incuietori inoxidabile pentru porti metalice ieftine

Însă nu doar porțile principale trebuie avute în vizor, ci chiar și cele laterale trebuie să fie solide și funcționale pentru a vă asigura că hoții sunt îndepărtați din toate părțile. Totuși, nu ajunge ca porțile să fie rezistente, ci și încuietorile acestora. Dacă ați decis că porțile voastre vor fi cu grilaj, atunci încuietoarea perfectă este:

Încuietoarea inoxidabilă îngropată pentru porți cu grilaj care are un mecanism 100% din oțel inoxidabil. Acest model poate fi instalat atât pe porți alcătuite din oțel cât și pe cele in aluminiu și se potrivește perfect în cutia de sudură personalizată.

Cârligul acestei încuietori este masiv din oțel inoxidabil și împreună cu opritorul ajustabil formează un lacăt unic. În plus, combinația cârligului ( opritorului ) cu ecluza SHKM sau SHKW oferă o ancorare securizată a porții dumneavoastră în timp ce nu permite porții să fie deschisă forțat atunci când „cârligul” opritorului se închide în placa de ancorare a ecluzierului.

Schimbarea de stânga sau dreapta a mâinii bolțului pentru încuietoarea automată se face ușor. La fel este și ajustarea bolțurilor de până la 3/4” continuu, fără a înlătură acoperirea clanței. Mecanismul de funcționare al acestei încuietori se bazează pe cârlig, plăci frontale și opritorul din oțel inoxidabil. Mânerele pentru această încuietoare sunt comandate separat. Cârligul din oțel inoxidabil se poate folosi și pentru închidere nocturnă. Anvergura cârligului este de 1-1/4”. Distanța dintre centrul cilindrului și mânere este de 3-5/8”. În plus, cârligul în combinație cu ecluzierul oferă o ancorare securizată. Cu placa de acoperire se asigură protecție antimurdărie a mecanismului de închidere.

Informații suplimentare în ceea ce privește Încuietorile inoxidabile îngropate pentru porți cu grilaj găsiți pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Încuietori inoxidabile îngropate pentru porți cu grilaj- pentru o protecție completă a oricărei afaceri, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor