Blocatori pentru porţi glisante metalice şi de lemn

0

Atunci când facem cumpărături pentru accesoriile de uşă sau poartă, avem o misiune mai dificilă decât atunci când trebuie să accesorizăm uşile din interiorul locuinţei, biroului, a afacerii sau a instituţiei publice ori private. De ce? Motivele sunt multe. În primul rând, dacă dorim cu adevărat să ne protejăm proprietăţile trebuie să acceptăm ideea că dotările din fabrică a porţilor glisante nu sunt de cele mai multe ori cele mai bune. Dar, înainte de a face primul pas pentru o securizare de calitate, adică înlocuirea acestor accesorii, trebuie să ne gândim şi la restul motivelor pentru care o poartă sau o uşă de exterior trebuie accesorizată mai cu grijă decât una de interior. Printre acestea se numără faptul că sistemul de împrejmuire a proprietăţii este primul lucru vizat de cei care plănuiesc o spargere. De aceea trebuie să ne asigurăm că sistemul de închidere este puternic în toate detaliile sale. În al doilea rând, dacă vrem să asigurăm poarta glisantă, o poartă extrem de practică şi îndrăgită, trebuie să ne gândim că şi poarta, dar şi accesoriile trebuie să fie capabile se reziste şi condiţiilor meteorologice de orice fel. În acest fel, un blocator de calitate este imperios necesar unei porţi glisante practice, dar mai presus de toate sigură. Printre blocatorii pentru porţi glisante metalice şi de lemn care vă stau la dispoziţie se află şi:

Blocatori pentru porti metalice glisante ieftini

Blocatori ieftini pentru porti automate

Blocatoare pentru porţi electrice automate şi glisante SSKO sunt alcătuite din oțel inoxidabil şi sunt special construite pentru poţi glisante. Aceştia pot fi instalaţi pe stâlpi de susținere cu bară plată sau cu orice barchet deschis. Cutia de acoperire din oțel inoxidabil protejează bulonul de prindere Twistfinger de a fi modificat atunci când poarta este în poziție închisă. Ecluzierul are o auto ajustare de 3/8” stânga/dreapta pentru o prindere ușoara și securizată a încuietorii porții. Un opritor de cauciuc nu permite porții să se avarieze în poziție închisă. Acesta poate fi montat cu învelișul din oțel inoxidabil in fața sau în spatele profilului.

Blocator pentru poarta electrică şi automată SSKZ este un ecluzier potrivit pentru instalarea pe stâlpi tubulari. Acesta are o auto ajustare de 3/8”de stânga și dreapta pentru o prindere ușoară și securizată a încuietorii porții. Un opritor de cauciuc nu permite porții să se avarieze atunci când este deschisă. Acest blocator este util porţilor cu profile pătrate. Mărimea minimă a profilului trebuie să fie de 3”. Blocatorul beneficiază şi de un înveliş de poliamidă în interiorul stâlpului pentru extra securitate.

Blocatori ieftini pentru porti metalice si de lemnn

Blocatori pentru porti metalice si de lemn ieftini

Blocatori porţi electrice automate SSKZ QF. Ecluzierul glisant din oțel inoxidabil este special conceput pentru stâlpii tubulari. Ecluzierul are o auto ajustare de 9 mm stânga/dreapta pentru o ancorare ușoara și securizata a încuietorii porții. În plus, un opritor de cauciuc nu permite porţii să fie avariate atunci când se află închisă. Mărimea minimă a profilului trebuie să fie de de 3”. Instalare este rapidă și ușoară cu ajutorul Quick – Fix.

Mai multe tipuri de blocatori pentru porţi glisante metalice şi de lemn se găsesc pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Blocatori pentru porţi glisante metalice şi de lemn, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor