Lanţuri de siguranţă pentru uşă – un plus de protecţie, un plus de linişte

0

Cu siguranţă aţi văzut până acum lanţuri de siguranţă pentru uşă. Acestea sunt alcătuite dintr-un lanţ mic fixat de rama uşii, ce se ataşează unei şine mici de pe uşă pentru siguranţă. De obicei, acestea vin în completarea unui sistem de închidere al uşii. Aceste lanţuri au ca scop principal să permită persoanei din interiorul unui apartament să deschidă uşa parţial, pentru a putea comunica cu cei din exterior sau pentru a putea primi obiecte prin uşă, dar în acelaşi timp să nu permită indivizilor din exterior să intre. Aceste lanţuri pot fi instalate şi în locuri unde uşa nu trebuie să fie deschisă. Lanţurile nu pot fi desfăcute din exterior şi prin urmare, dacă încuietorile uşii sunt compromise, un lanţ de siguranţă pentru uşă poate trage de timp, poate atrage atenţia, poate fi dovada unei intrări prin efracţie. De asemenea, lanţurile de siguranță pot fi folosite pentru a intimida posibilii infractori. Principalele avantaje ale acestor lanţuri este faptul că sunt destul de uşor de instalat, ajută la securizarea locuinţelor sau a altor proprietăţi. Un lanţ de uşă instalat corect împiedică accesul din exterior. În plus, dacă se încearcă efracţia prin utilizarea forţei, vor fi dovezi care să ateste acest lucru.

Lant ieftin de securitate pentru usa

Lant de protectie ieftin pentru usa

Lanţul de siguranţă SK 66 se foloseşte pentru a spori siguranţa uşilor frontale şi a celor de apartament. Aceste lanţuri de protecţie funcţionează pe baza unui dispozitiv de siguranţă pentru protecţia copiilor şi a persoanelor vârstnice: şina este echipata cu încuietoare prevăzuta cu un arc retractant. Lanţul de siguranţă al acestui sistem este alcătuit din oţel, iar lungimea sa se poate modifica la cerere. Lanţul este disponibil în variantele argintiu şi alb.

Lanţul de siguranţă pentru uşi SK 79 se foloseşte atât la uşile frontale cât şi la cele de apartament. Acest sistem are un principiu de funcţionare care îi permite să fie blocabil atât din interior cât şi din exterior. Scopul acestor lanţuri este să blocheze uşile cu panou de sticlă sau profile înguste de metal, lanţ rigid special, cilindru rotativ, lanţ cu lungimea de 15 cm. Acest lanţ dispune şi de un dispozitiv pentru protecţia copiilor a persoanelor cu handicap, adică poate fi deschis numai cu cheie, chiar şi din interior având astfel rol antiefracţie suplimentar. În plus există şi variante de încuietori pentru ferestre care să rămână întredeschise, dar să nu poată fi deschise de către copii pentru că părinţii le blochează cu cheia. În plus, ele se pot instala şi pe ferestre pentru a proteja împotriva accidentelor. Acest lanţ poate fi maro, argintiu sau alb.

Lant de protectie ieftin pentru usa

Lant de siguranta pentru usi la pret redus

Lanţurile de siguranţă pentru uşi SK 99 se folosesc la uşile frontale şi la cele de apartament. Acest lanţ dispune de un cilindru rotativ care îl face foarte uşor de utilizat Cilindrul dispune şi de pini ce oferă un plus de siguranţă. În plus, aceste lanţuri de siguranţă sunt construite din oţel şi au un rol antiefracţie destul de ridicat. Un alt mare avantaj al acestui lanţ este faptul că instalarea lui nu necesită găurirea uşii. Suportul este pentru un lanţ integrat şi dispune de un finisaj argintiu.

Mai multe date despre aceste lanţuri de siguranţă pentru uşi puteţi găsi pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (31 votes cast)
Lanţuri de siguranţă pentru uşă - un plus de protecţie, un plus de linişte, 4.7 out of 5 based on 31 ratings
Share.

Autor