Încuietori de siguranţă pentru porţi metalice, pentru ca gradina ta să fie liniştită

0
Yala de siguranta pentru porti

Incuietoare de siguranta ieftina pentru porti

Fie că ne place sau nu, în fiecare zi auzim la televizor sau la radio de o spargere, ori citim o știre cu jafuri sau vedem pe internet anunțuri cu diferite lucruri furate. Cele mai multe dintre aceste povești sunt despre gospodării sau sediile unor afaceri. Bineînțeles că este bine să gândim pozitiv și să ne spunem „eu nu voi păți așa ceva”. Ar fi bine ca motivul pentru care facem această afirmație să fie încuietoarea de calitate pe care am achiziționat-o. De ce? Pentru că atunci este mult mai sigur că gândirea noastră are si suport real. Din păcate, sunt multe cazuri în care oamenii își achiziționează sisteme de siguranță performante numai după ce ei sau cunoscuții lor au pățit-o.

Acest lucru este posibil să se întâmple pentru că, să recunoaștem, alegerea unei încuietori de siguranță pentru grădină s-ar putea să nu fie o activitate la fel de plăcută precum alegerea obiectelor decorative pentru grădină. Cu toate acestea, acest lucru este vital pentru protecția bunurilor și a locuinței. Astfel, dacă ai o grădină la domiciliu sau chiar o afacere, precum o cafenea ce are grădină, ai la dispoziție mai multe moduri de a o proteja:

Încuietoarea pentru poartă cu cheie. Acesta este utilă atât celor care au porți de lemn cât și celor care au porți de metal în jurul casei. Aplicațiile acestei încuietori nu se opresc aici, ea poate fi folosită cu încredere și la porțile de acces la piscină. Această încuietoare prezintă un reglaj vertical de până la 8 mm care face instalarea mai ușoară și permite alinierea de precizie după montare. Odată achiziționat și instalat, acest model vă oferă protecție îndelungată fiind construit din oțel inoxidabil, dar și alte materiale foarte rezistente pentru folosirea îndelungată. În plus, aceste încuietoare se bucură și de magneți permanenți, pentru un plus de rezistență.

Un alt model, la fel de interesant, este încuietoarea pentru porți LokkLatch PRO-SL. Acest tip de încuietoare oferă un plus de securitate datorită funcției de auto-blocare cu care aceasta este dotată. Datorită faptului că yala se blochează automat, este nevoie de o cheie pentru a intra sau pentru a ieși. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji pentru că plecați de multe ori în grabă și uitați să verificați dacă ați închis poarta. Această încuietoare este dotată cu un lacăt cu 6 pini și este ușor de instalat.

O altă încuietoare potrivită pentru grădini este Yala PullBolt, yală capabilă să ofere siguranță maximă la magazine sau la domiciliu atât la uși cât și la porți. Mecanismul de închidere a acestei yale este special conceput pentru a nu permite deschiderea sau închiderea fără cheie. În plus, încuietoarea este fabricată din oțel inoxidabil de bună calitate, fapt ce o face ideală pentru mediile saline, dar și rezistentă la tăiere.

Yala pentru porți, Hasplock. Acesta este de asemenea fabricată din oțel. Aceasta poate fi cu ușurință folosită în magazine, garaje, depozite, dulapuri sau chiar și ambarcațiuni. În plus, yala are cilindri ce pot fi înlocuiți cu cilindri de înaltă securitate.

Produsele pentru siguranța grădinii dumneavostră și mai multe detalii despre ele se află pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (24 votes cast)
Încuietori de siguranţă pentru porţi metalice, pentru ca gradina ta să fie liniştită, 4.9 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor