Mânere fixe şi butoni pentru porţi metalice de gradină

2

Nu puţine sunt momentele în care ne dorim să evadăm măcar o clipă din oraş, din clipele agitate, din probleme. Desigur, fiecare persoană are propriul mod de a face acest lucru. De multe ori ceea ce cauzează imposibilitatea realizării unui astfel de lucru este lipsa de timp. Norocoşi sunt însă acei care locuiesc la curte. Pentru ei, simpla păşire pe uşa din curte poate însemna o călătorie de vis. Asta pentru că în curte se poate amenaja o oază magică, o gradină. În acest fel visul de a evada în linişte, de a fi în mijlocul naturii înconjuraţi de copaci şi de flori, într-un cuvânt, de bucurie. Desigur, acest lucru nu este atât de greu de realizat. Principalul instrument este răbdarea, apoi inspiraţia şi apoi puţin efort. Nu trebuie neapărat să fim cei mai pricepuţi grădinari pentru a ne amenaja un loc în care să ne simţim bine. Totuşi, dacă vrem ca munca noastră să nu fie în zadar trebuie să facem bine alegerile, să nu facem totul în grabă. De aceea pe lângă procesul de alegere a pomilor, a florilor şi a mobilierului trebuie să alegem şi accesorii de porţi de calitate, rezistente la intemperii. Spre exemplu, putem începe cu alegerea, mânerelor fixe şi butoni pentru porţi metalice de gradină de calitate precum:

Manere pentru usi si porti ieftine

Manere ieftine pentru usi si porti

Mânere inoxidabile cu protecţie pentru uşi şi porţi 3006WSI sunt ideale pentru a completa aranjamentul unei grădini frumoase, reuşite. Acestea sunt fabricate din poliamidă şi oţel inoxidabil şi sunt, prin urmare, destul de rezistente. Acestea sunt utile pentru toate încuietorile cu ax de 8 mm şi aproximativ 5/15”. Mânerul de protecţie în formă de buton este util nu doar pentru grădini ci şi pentru piscine , terenuri de joacă sau adăposturi. De asemenea, acest mâner este construit în conformitate cu standardul European NF P90-360 referitor la piscine.

Mânere pentru porţi cu deschidere prin tragere 3002PC este o soluţie minunată pentru estetica din aluminiu pentru construirea unor porţi simetrice cu dublă deschidere în combinaţie cu încuietoarea Locinox. Dacă este utilizat împreună cu balamalele-4D, puteţi simplifica protecţia de porţi duble cu o singură poartă identică care poate fi utilizată atât pe partea dreaptă, cât şi pe partea stângă. Cadrul mânerului se ajustează în orificiul special destinat încuietorii de pe cealaltă aripă a porţii. Cadrul pentru mâner este pliat şi are aceeaşi formă ca şi o încuietoare industrială. Acesta se utilizează în combinaţie cu blocatorul SA sau SH cu fixare specială Slovapan. 

manere ieftine pentru usi electrice

Manere pentru usi si porti electrice ieftine

Mânere pentru porţi electrice şi magnetice PULL este un set de mânere pentru uşă, este acoperit cu pulbere şi are un design elegant. El poate fi utilizat în combinaţie cu încuietorile magnetice. Spre exemplu, dacă se foloseşte în combinaţie cu încuietorile magnetice sau pe orice poartă care necesită un mâner rigid, dar elegant, acesta se poate instala independent de mecanismul de zăvoare.

Detalii mai multe despre mânerele pentru porţile metalice de grădină sunt pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Mânere fixe şi butoni pentru porţi metalice de gradină, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor