Blocatori pentru porţi batante metalice şi de lemn-pentru o protecţie de durată

0

Cu toţii recunoaştem o poartă bună sau o poartă folositoare atunci când o vedem. Cei care au ales-o nu au avut o treabă uşoară pentru că o poartă este cumpărată pentru a fi utilizată câţiva zeci de ani. Fie că este cumpărată pentru propria locuinţă, pentru hale industriale, pentru fabrici sau pentru depozite, o poartă nu se cumpără la fel de uşor ca o pereche de şosete. Ba dimpotrivă, aceasta trebuie să se potrivească acelei proprietăţi ca o mănuşă. Factorii importaţi atunci când se alege o poartă sunt spaţiul disponibil, tipul de clădire sau proprietate, durata de viaţă a porţii, bugetul şi alte nevoi ale utilizatorilor. O poartă din ce in ce mai folosită este poarta batantă. Această poartă are o mulţime de avantaje şi se foloseşte şi se instalează uşor. Însă, treaba utilizatorilor unei astfel de porţi nu se încheie aici. Pe lângă o poartă batantă de calitate şi un sistem de închidere adecvat, aceştia trebuie să achiziţioneze şi sisteme de blocare pentru porţi metalice şi de lemn performante. De ce? Pentru că o poartă este mereu predispusă la capriciile vremii, este în văzul tuturor, deci trebuie să aibă un aspect plăcut şi este primul impas în celea hoţilor, deci poate fi forţată de o mulţime de ori. Astfel, pentru a evita situaţiile neplăcute sau periculoase se recomandă blocatoarele precum:

Blocatoare ieftine porti batante

Blocatoare porti batante, ieftine

Blocatoare aplicate pe porţi sau pe porţi de uşi de exterior SHKW sunt un sistem hibrid pentru lemn. Ecluzierul este din aluminiu şi este adecvat pentru încuietorile Hybrid Mortise. Acest ecluzier unic este reversibil pentru mâna stângă sau dreaptă și este dotat cu o placă de oprire ajustabilă care se potrivește cu profilele de poartă de 1-1/2” până la 2-1/2”.
Cand este folosit în combinație cu încuietoarea hibridă, acest ecluzier asigură o închidere puternică a porții și nu permite acesteia să fie deschisă forţată, iar „cârligul” butonului opritor se închide în plăcuța de ancorare. Acest model vine cu șuruburi pentru lemn, mai precis pentru instalarea pe stâlpii din lemn. Acesta este alcătuit din oţel inoxidabil, dispune de placă de ancorare şi de şuruburi de montare pentru lemn. Este utilă pentru secţiuni de la 1-1/2” pana la 2-1/2”.

Blocatoare de zavoare pentru porti metalice si de lemn SPKZ QF este o placă de lovire plată din oțel inoxidabil cu bucșa din poliamidă care se potrivește în stâlp pentru a oferi un aspect curat și finisat. Acest ecluzier permite alinierea porților dumneavoastră ornamentale cu un spațiu minim de zăvor între ele. Aceasta placă de lovire nu dispune de un opritor de poarta integrat, astfel poarta poate trece prin el. Armătura de montare Quick- Fix este parte din set. Ecluzier este cu bucșă pentru profile pătrate 1-1/2”.

Blocatoare porti batante ieftine

Blocatoare ieftine porti batente

Blocatoare porţi metalice şi de lemn cu gratii SE.EH-SE.RH Acest eclzuier cu lovire electrică este pentru porțile cu balans. Ecluzierul cu lovire este dotat cu un sistem cu blocare dublă care susține o forță de tracțiune de 1000 lb (500 kg). Acest ecluzier este extrem de puternic și reprezintă soluția ideală pentru instalațiile cu control de acces. Ecluzierul cu lovire electrică este disponibil în model Fail Secure sau Fail Safe. Acesta este rezistent la apă şi la condiții meteorologice. 

Soluţii diverse de blocatori pentru uşi şi porți se găsesc pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Blocatori pentru porţi batante metalice şi de lemn-pentru o protecţie de durată, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor