Încuietorile reglabile pentru porţi metalice, pentru o poartă gândită până la ultimul detaliu

0

De câte ori nu v-aţi lovit de problema unei uşi sau porţi de proastă calitate sau porţi de bună calitate însă cu balamale prost fabricate, iar când ele s-au defectat, în lipsă de altceva aţi ajustat cu sârmă? Ei bine, aceste poveşti ar trebui să fie istorie antică. Imaginaţi-vă pentru o clipă cum ar fi ca toate porţile să se deschidă şi închidă cum trebuie, să stea deschise, să nu scârţâie, să îşi îndeplinească scopul: acela de a menţine proprietatea şi apropiaţii dumneavoastră în siguranţă. Aflaţi că acest lucru este posibil prin alegerea cu atenţie a celor mai mici detalii ale uşii. Nu, nu este vorba doar de culoare şi design. Este vorba de alegerea unor balamale şi încuietori rezistente şi de calitate. Din fericire, în zilele noastre avem de unde să alegem, există sute de magazine de specialitate atât online cât şi ca atare. Nu este nevoie să păstrăm dotările standard pe care de cele mai multe ori nu ne putem baza.

balamale cu arc pentru porti de gradina

Balamale pentru porti de gradina ieftine

Aşadar, dacă răpiţi puţin din timpul vostru pentru o asemenea activitate este mult mai probabil să petreceţi zeci de ani înainte să trebuiască să reparaţi poarta de la grădină, de la intrarea în curte sau chiar porţile industriale de la afacerea voastră. Totuşi, trebuie să ştiţi că nu orice încuietori reglabile sau balamale de calitate sunt bune. Înainte de a le achiziţiona trebuie să stabiliţi ce fel de poartă vor susţine, cât este aceasta de grea şi de mare, care este scopul acestei porţi, cele industriale fiind mai des solicitate decât cele de la domiciliu, şi nu în ultimul rând trebuie să stabiliţi bugetul disponibil. Apoi puteţi alege între următoarele produse:

Balamalele cu arcuri pentru porţi de grădină, set ce se poate monta uşor în interiorul unui tub de 40×40 mm. Puterea swing a acestora poate fi reglată uşor, din exterior cu ajutorul unei chei allen. Acest tip de balamale sunt reversibile stânga-dreapta şi suportă o greutate de 60 de kg şi o lungime a porţii de 1300 mm.

Încuietorile de porţi industriale ce au viteză şi forţă reglabilă. În plus, fixarea lor se face uşor şi rapid cu ajutorul a quick-fix. De asemenea, viteza lor de închidere nu este afectată de modificările de umiditate şi temperatură, iar cursa este liberă şi reglabilă pentru o închidere ca la carte. Acest tip de încuietori de porţi au şi opritorul de poartă inclus iar unghiul maxim de deschidere este de 90 de grade.

incuietori pentru porti metalice

Încuietori reglabile pentru porți metalice

Încuietori reglabile pentru porţi metalice care sunt utile porţilor industriale. Şi acestea oferă posibilitatea de a se regla în ceea ce priveşte presiunea şi viteza de închidere. Acestea sunt create special pentru a rezista în ploaie şi îngheţ şi dispun de un dispozitiv antifurt şi rezistent la vandalizare.

 Diverse produse din acestă categorie găsiți pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Încuietorile reglabile pentru porţi metalice, pentru o poartă gândită până la ultimul detaliu, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor