Încuietori pentru porţi metalice batante, pentru o închidere sigură, optimă, dar şi cu design plăcut

0

O poartă batantă este o poartă care se deschide şi închide singură, printr-o mişcare de rotaţie în jurul unei axe verticale situate la una dintre margini. Acestea se folosesc de regulă la intrarea în curte sau în grădină, ori în spaţii industriale sau de afaceri. O casă sau o afacere ce dispune o astfel de poartă poate indica o serie de lucruri precum că utilizatorii ei au căutat confort, siguranţă şi eficienţă. Acest tip de porţi metalice batante oferă toate aceste lucruri însă nu şi dacă le lipsesc nişte încuietori pe măsură. Încuietorile pentru porţi metalice batante ajută porţile să aibă doza întreagă de confort, siguranţă şi design plăcut, necesară oricărei case, curţi sau afaceri cu bun gust. Acestea sunt cele mai cunoscute încuietori de siguranţă pentru porţi. Pe lângă toate detaliile menţionate, acestea se bucură şi de robusteţe şi durată de viaţă crescută şi sunt potrivite pentru orice tip de poartă cu sistem de închidere pe balamale. Desigur că există anumite detalii legate de aspect şi funcţionalitate care împart în mai multe categorii aceste încuietori. Aşadar se deosebesc următoarele:

incuietoare pentru poarta imetalica

Incuietoare inxidalibla ieftina cu carlig

Încuietoarea industrială pentru porţi cu protecţie antipraf care dispune de un mecanism inoxidabil şi acoperire din aluminiu pentru protecţia cilindrului de particule străine. Acesta este potrivit pentru zonele industriale având anumite particularităţi. Spre exemplu este rezistent chiar şi în locurile unde apa îngheţată, praful abundent sau vântul acţionează constant cu cilindrul. Se permite o aliniere perfectă a mecanismului de închidere datorită faptului că încuietoarea şi opritorul au o ajustare continuă de 3/4”. Închiderea este asigurată de o anvergură din oţel de 1”. În plus, modelul se livrează cu o pereche suplimentară de mânere din oţel inoxidabil.

Încuietoarea inoxidabilă cu cârlig pentru porţi care are un mecanism de închidere cu locaş alcătuit 100% din oţel inoxidabil. Modelul este adecvat pentru utilizarea pentru uşi din diverse materiale precum oţel, aluminiu sau lemn. Unicitatea modelului este dată şi de lacătul format din cârligul masiv din oţel inoxidabil şi opritorul ajustabil. În plus, cârligul împreună cu ecluzierul SHKM sau SHKW asigură o ancorare securizată a porţii şi nu permite acesteia să fie deschisă forţat atunci când opritorul se închide în placa de ancorare a ecluzierului.

incuietoare industriala pentru porti

Incuietoare pentru porti industriale la pret avanatajos

Încuietoarea mecanică cu cod pentru porţile metalice are un cod special pentru porţile cu balans cu acoperire din aluminiu şi mecanism alcătuit din oţel inoxidabil. Broasca acestei încuietori este în totalitate mecanică, deci nu necesită curent electric de la baterii sau altă sursă, putând fi astfel foarte uşor de montat pe orice poartă cu control de acces. Opritorul se foloseşte pentru a trece peste panoul codului și pentru a securiza poarta. Şi această încuietoare dispune de o aliniere a mecanismului de închidere. Alături de încuietoare se primesc şi perechea de mânere Club. Gaura de încuietoare necesară depinde de ecluzier, iar ecluzierele standard și de securitate necesită o gaură de încuietoare de1-1/4”.

O mare varietate de produse din această categorie, dar şi detalii, sfaturi şi preţuri găsiţi la un click distanţă pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Încuietori pentru porţi metalice batante, pentru o închidere sigură, optimă, dar şi cu design plăcut, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor