Încuietori electromagnetice pentru porţi metalice pentru o securizare ca la carte

0

Încuietorile electromagnetice nu sunt „bătrâne”. Prima încuietoare electromagnetică a fost creată de Sumner „Irving” Saphirstein în 1969. O încuietoare electromagnetică numită şi zăvor electromagnetic sau broască electromagnetică este alcătuită dintr-un electromagnet şi o placă cu armătură. Acestea sunt alcătuite în aşa fel încât că atunci când curentul se ia, să rămână încuiate. În mod normal, partea electromagnetică a lacătului este ataşată la uşă. Cele două componente sunt în contact atunci când uşa se închide. Când electromagnetul primeşte curent, acesta creează un flux magnetic care determină armătura să fie atrasă de electromagnet, dând naştere unui sistem de închidere. Partea unde electromagnetul şi armătura se întâlnesc este destul de mare, astfel că forţa creată de fluxul magnetic este destul de puternică încât să menţină poarta închisă chiar şi atunci când se aplică forţă. Aceste porţi se folosesc în general pentru controlul accesului de la distanţă al închiderii şi deschiderii unei porţi. Pe lângă funcţia de siguranţă mecanică de blocare a porţii de exterior există şi funcţia de a permite accesul dintr-un simplu buton din interiorul casei. Desigur, acestea au şi alte avantaje: sunt uşor de instalat pentru că nu există părţi care se interconectează, sunt uşor de folosit pentru că se deschid instant atunci când curentul este întrerupt. În plus, aceste încuietori sunt şi foarte rezistente şi necesită puţină întreţinere sau chiar deloc. Pentru ca acestea să funcţioneze la capacitatea maximă, încuietorile trebuie să fie de calitate.

Incuietori ieftine electroagnetice aplicate

Incuietori electromagnetice aplicate

Încuietoare electromagnetică aplicată pentru poarta electrică MAG2000 este o încuietoare ce beneficiază de acoperire din aluminiu cu înveliș pudrat cu model, cu mâner integrat ce oferă porții acea trăsătură personalizată. Cu această încuietoare nu va mai trebui să pierdeţi timpul cu sudatul şi ajustarea consolei, forajul a 5 găuri rezolvă treaba. Șuruburile de montare Quick-fix permit o instalare rapidă și fermă. Încuietoarea Mag Lock poate fi alimentată la 12 V sau 24 V și dispune de o forță de tracțiune de 400 lb ( 200 kg ). Gaura de încuietoare necesară pentru Mah Lock este de 11/16”.

Încuietorile electromagnetice aplicate pentru porţi electrice MAG4000 garantează utilizatorilor o instalare uşoară şi rapidă cu ajutorul forajului a 5 găuri, prin urmare sudarea nu este necesară. Mânerele acestui sistem de închidere sunt integrate. Aceste încuietori au aceiaşi distanța la centru ca și ecluzierele standard Locinox. Modelul de carcasă este cu înveliș din aluminiu. Montarea este ușoara și rapidă cu ajutorul Quick-fix. Forța minimă de tracțiune este de 4000N ( 800 lbs ). Încuietoarea electrică funcţionează la voltaj de 12V sau 24 V DC.

Zavoare electromagnetice aplicate la pret redus

Zavoare ieftine electromangetice

Zăvoarele electromagnetice aplicate pentru porţi automate MAGMAG4000 sunt un tip de zăvoare folosite în exteriorul clădirilor. Instalarea lor se face fără sudare, este rapidă şi uşoară fiind necesare doar forajul a cinci găuri. Aceste încuietori au aceeaşi distanță la centru ca și ecluzierele standard Locinox. Modelul de carcasă este cu înveliș din aluminiu.
Forța minimă de tracțiune a acestui zăvor este de 4000N ( 800 lbs ), Voltajul este de 12V / 24V DC, iar curentul de 500 mA / 12V sau 250 mA / 24V.

O gamă variată de încuietori pentru porţi şi mai multe detalii despre acestea găsim pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (24 votes cast)
Încuietori electromagnetice pentru porţi metalice pentru o securizare ca la carte, 4.9 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor