Yalele electromagnetice – sistemele antiefracție ideale pentru siguranță și confort!

0

Care este importanța yalelor?

Când vine vorba de propria siguranță, cu toții devenim mai atenți. Trăim într-o lume în care primejdia ne pândește la orice pas și nu mai avem acel sentiment de încredere și liniște nici în propria casă. Fie că locuiți la bloc și doriți ca ușa de la intrare să fie închisă permanent sau fie că locuiți la casă și vreți să vă asigurați porțile cu un sistem rezistent antiefracție, nu trebuie decât să găsiți yala potrivită. De aceea, este foarte important să acordați o atenție sporită  metodelor și sistemelor de protecție pe care le folosiți pentru a vă securiza încăperea în care locuiți sau lucrați. De exemplu, yalele sunt mecanisme de închidere care prezintă un mare grad de securitate. Cu cât acestea sunt mai rezistente, cu cât au un sistem de închidere mai eficient și  solid, vă vor face să fiți mai liniștiți și vă veți simți în siguranță.

Yalele electromagnetice – pentru o viață mai sigură!

Dacă țineți la siguranța și confortul dumneavoastră, dar și al celor din jur, este necesar să vă achiziționați yale electromagnetice. Acestea pot fi îngropate în tocul ușii și pot bloca limba broaștei din foaia de ușă mobilă, accesul înăuntru fiind restricționat. Se mai numesc si electromagneți sau zăvori pentru că acționează la un impuls electromagnetic. Se pot monta pe uși metalice, pe uși din lemn sau pe uși din PVC sau aluminiu.

Yala electromagnetică reprezintă un echipament de blocare și deblocare acționat electric care se montează în tocurile ușilor în variantă îngropată sau aplicată. Avantajul electromagneților este o fiabilitate mai mare datorită lipsei de mecanisme în mișcare.

Nu mai stați pe gânduri și achiziționați-vă cele mai sigure modele de yale!

Yala_electromagnetica_frontal_unghiular_cu_colturi_patrateYalele electromagnetice frontale unghiulare cu colțuri pătrate reprezintă un model de  yală electromagnetică îngropată și sunt folosite la porți de exterior. Modul de fixare este unul destul de simplu: se atașează pe partea fixă a porții, de exemplu tocul ușii, și se fixează în șuruburi.

Sistemul de funcționare nu este deloc unul complicat. Este de ajuns să apăsați butonul din interior sau să introduceți cheia în cilindrul broaștei de pe ușă! Acest tip de yală este folosit la intrările în curte sau în bloc, intrări care necesită mai multă atenție și protecție. Încuietorile de acest tip, cu un nivel înalt de securitate, sunt pentru locații în care protecția împotriva spargerilor este foarte importantă. Se pot folosi cu amortizor la ușă tocmai pentru a crește gradul de siguranță și pentru a împiedica eventualele intrări prin efracție.

Prețul este de 179.28 lei, o sumă mică având în vedere că în joc este siguranța dumneavoastră și a celor apropiați.

Yala_electromagnetica_cu_frontal_placa_lunga_si_deschidere_permanentaUn alt model inteligent de yale îngropate îl reprezintă yalele electromagnetice cu frontal placă lungă și deschidere permanentă. Acestea se pot monta în stânga sau dreapta, sus sau jos, se folosesc la porți de exterior și se fixează pe partea fixă a porții. Este foarte folosită la intrările în curte sau în bloc. Funcționează prin deschiderea yalei electromagnetice prin apăsarea butonului din interior sau prin introducerea cheii în cilindrul broaștei de pe ușă. Rămâne deschis până se intră, după care se blochează din nou. De asemenea,  are pârghie de deblocare pentru a rămâne deschis tot timpul.

Prețul unui astfel de model de yală ajunge la suma de 110.59 lei, o sumă care este direct proporțională cu calitatea produsului.

O viață mai sigură înseamnă asigurarea ușilor și porților cu sisteme antiefrație pe măsură. Investiți în siguranță! Achiziționați yale electromagnetice pentru o viață lipsită de pericole!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Yalele electromagnetice – sistemele antiefracție ideale pentru siguranță și confort!, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor