Încuietori electrice pentru porți metalice

2

Probabil vă amintiți cu toții de ușile bunicilor care se închideau toate cu aceeași cheie de fier, fără zimți. Să nu mai vorbim de porțile care se închideau cu un cârlig în cel mai bun caz. Cu toate acestea ei se simțeau în siguranță și puține sunt poveștile în care bunicii noști să fi fost victimele unui jaf. Desigur, acolo unde comunitatea este mică și toți oamenii se cunosc între ei, există slabe șanse să se întâmple un astfel de lucru. În schimb la oraș situația e mult diferită, iar o astfel de încuietoare nu doar că nu e sigură, dar nu satisface nevoile utilizatorilor. Un tip de încuietoare mai din zilele noastre este încuietoarea electrică pentru porți metalice batante. Aceasta oferă, pe lângă un grad ridicat de protecție, un grad ridicat de confort, acestea funcționând după principiul buzz in – buzz out. Astfel de sisteme de încuietori pentru porți metalice de exterior sunt și:

Încuietorile electrice pentru porți metalice LEKQ U4, niște încuietori electrice cu acoperire cu aluminiu dotate cu mecanism din oțel inoxidabil. Acest tip de încuietori sunt foarte rezistente, atât datorită materialelor folosite, specifice încuietorilor de exterior supuse la intemperii, cât și datorită sistemului de funcționare.

Broasca funcționează ca și un dispozitiv „buzz in – buzz out” și se conectează la orice sistem de control de 12 V. Dacă broasca este sub tensiune, mânerele sunt blocate automat, iar un led roșu confirmă mânerele blocate.

Opritorul cu care este dotat sistemul este folosit pentru a trece peste panoul codului și pentru a securiza poarta. Încuietoarea și opritorul au o ajustare continuă de 3/4” pentru a permite o aliniere perfectă a mecanismului de închidere. În plus, o anvergură de 1” garantează o închidere securizată.

Acest model se livrează standard cu setul de mânere bombate rotunde. Gaura de încuietoare necesară este dependentă de ecluzier, dar ecluzierele standard și de securitate necesită o gaură de încuietoare cuprinsă între 1-1/4”.

Încuietoarea funcționează la un voltaj de 12V AC/DC, curent de 0.3 A. Atunci când se pierde tensiunea broasca va elibera mânerele. LED-ul indică mânerele blocate. Schimbarea de stânga sau dreapta a mâinii, a bolțului se face ușor pentru încuietoarea automată. Anvergura este de 1” la o întoarcere a cheii. Ajustarea bolțului se poate face până la 3/4” continuu, fară a fi necesară înlăturarea cutiei broaștei. Distanța centrală dintre bolțuri este de 2-3/8”. Montarea se face cu 4 găuri prin două șuruburi cu adâncitură cu cap hexagonal.

Produsul, încuietoarea pentru porți metalice, este descris pe larg pe yala.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Încuietori electrice pentru porți metalice, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor