Yale electrice – soluții la îndemână pentru protecția ta și a familiei tale!

0

Ce sunt yalele electrice și care este avantajul lor?

Yalele electrice sunt mecanisme de închidere care prezintă un mare grad de securitate. Yalele electrice  sunt printre cele mai sigure în ceea ce privește securitatea unei uși deoarece sunt rezistente și au un sistem de închidere eficient și solid. Avantajul folosirii unei yale electrice la ușa de la intrarea în curte sau în casă este că se poate acționa electric, dintr-un buton. La impuls electric, încuietoarea se deschide și se închide numai după ce ușa sau poarta a fost deschisă și închisă.

Yala pentru ușă este un sistem de siguranță indispensabil.  Este foarte important ca încăperea în care locuiți sau lucrați să fie securizată și protejată de intrările prin efracție. Yalele electrice, spre deosebire de celelalte tipuri de yale pentru uși, prezintă avantajul confortului datorită existenței butonului care permite acționarea electrică a acesteia. De asemenea, acestea pot fi instalate atât la ușile de la locuința proprie cât și la ușile de la blocuri, locul unde lucrați sau chiar la porțile instituțiilor publice.

Alegerea yalelor electrice pentru uşi – primul pas spre siguranță!

Yala_electrica_pentru_usi_si_porti_Viro_V06_cu_zavor_rotativÎncuietorile electrice Viro V06 cu zăvor rotativ  se pot folosi la uși, porți și portițe, de interior dar și de exterior, manuale sau automatizate. Datorită dimensiunilor reduse ale încuietorilor electrice dar și a zăvorului la sol, se pot folosi cu ușurință  pentru instalări verticale pentru montanți subțiri, dar se pot monta și orizontal cu contradeschiderea opțională. În ceea ce privește funcționarea yalelor, datorită impulsului electric, yala este predispusă pentru deschidere și se închide numai după ce ușa sau poarta a fost deschisă și închisă.

Acest tip de yală oferă și siguranță deoarece deschiderea se va face numai dacă în același timp cu impulsul electric se exercită o presiune manuală mecanică sau automatică asupra ușii sau porții. Este recomandat să nu se folosească amortizoare sau automatizări nepotrivite deoarece aceste atribuiri îi oferă un rol antiefracție sporit.

Prețul unui astfel de model de yală ajunge la suma de 382.66 lei, un preț atractiv comparativ cu rolul aigurator al valorilor pe care le protejează și care reflectă siguranța pe care o poate oferi un astfel de model de yală electrică.

Yale_electrice_aplicate_pentru_porti_si_usi_metalice_Viro_V97Un alt model de yale electrice ușor de folosit și de încredere sunt yalele electrice aplicate pentru porti și uși Viro V97 care pot fi montate la uși, porți și portițe de interior și exterior, interschimbabile cu zăvoarele electrice din comerț. De cele mai multe ori acestea pot păstra chiar contradeschiderea precedentă. Aceste yale electrice sunt ideale pentru uși și porți metalice externe chiar și în ambient cu o climă variată.

Încuietorile de acest tip, cu un nivel înalt de securitate, sunt pentru locații în care protecția împotriva spargerilor este foarte importantă.

Prețul acestor yale electrice este de 355.54 lei, o sumă mică având în vedere că în joc poate fi vorba de siguranța mai multor persoane.

Yalele electrice sunt printre cele mai sigure modele de yale care se pot adapta diferitelor modele de ușă datorită faptului că sunt ușor de instalat, practice dar și fiabile. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (24 votes cast)
Yale electrice – soluții la îndemână pentru protecția ta și a familiei tale!, 4.9 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor