Siguranță și protecție doar cu încuietorile potrivite!

0

La ce folosesc încuietorile pentru porți metalice?

Încuietorile pentru porți metalice vă sunt de mare ajutor dacă locuiți la curte sau chiar pentru uși de exterior. Datorită faptului că porțile metalice sunt realizate din materiale solide și rezistente, pentru a beneficia de o siguranță deplină, și încuietorile trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor.  Dacă doriți niște încuietori care să vă asigure un confort de siguranță ridicat, atunci acestea sunt cele mai indicate. Făcute din materiale rezistente și solide, prezintă un mare grad de securitate.

Încuietorile pentru porți metalice includ atât încuietorile mecanice principale cât și balamalele porților metalice care asigură în același timp funcționalitate și siguranță.

Sunteți pus în dificultate și nu știți ce model să alegeți?

În primul rând trebuie să alegeți un model care să se potrivească tipului de poartă pe care îl aveți atât din punct de vedere al rezistenței cât și al calității. Deși pe piață există o gamă variată de produse, nu toate au calitatea dorită. Dacă vă doriți ca încuietorile să vă funcționeze o perioadă îndelungată și nu doar câteva săptămâni, este indicat să fiți atenți de unde le achiziționați.

Yala_pentru_porti_tip_gratiiModelele sunt dintre cele mai diverse. Spre exemplu yalele pentru porți de  tip gratii Z-Lokk sunt indicate pentru închiderea în siguranță a porților tip gratii. Materialele rezistente din care sunt fabricate dar și oțelul inoxidabil vă oferă certitudinea că acest tip de yală nu poate rugini.

Procesul de instalare al yalei este unul simplu. Se poate instala într-un timp scurt, fără a întâmpina dificultăți, fără găurire sau sudare. Avantajul unei astfel de yale este că permite ajustarea orizontală și verticală până la 13 mm în orice moment din timpul sau după terminarea montajului.

Modelul este disponibil în două variante. Prima variantă este recomandată pentru rame de porți având o dimensiune cuprinsă între  25 și 41 mm, iar cealaltă este indicată pentru rame între 44 și 63 mm. Dacă veți achiziționa acest tip de yală, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu distanțierele. Pentru fiecare variantă a modelului veți primi distanțiere speciale care se potrivesc cu lățimi diferite de ramă. De asemenea, în funcție de preferințele dumneavoastră, puteți alege dacă doriți ca livrarea yalei să se facă cu cheie diferită sau cheie unică.

Prețul acestei încuietori este de  322.97 lei, sumă care reprezintă o investiție într-un obiect care vă oferă siguranță.

Incuietoare_pentru_porti_LokkLatch_EAKO altă alternativă, un alt produs de calitate care vă poate oferi siguranță pe care v-o doriți este încuietoarea pentru porți LokkLatch. Utilizată pe porțile din jurul casei sau grădinii, încuietoarea pentru porți LokkLatch cu cheie care poate fi blocată, este rezistentă la încercările de a pătrunde prin efracție.  Spre deosebire de original, noul model Seria 2 se remarcă prin remodelarea corpului yalei, produsul fiind mai elegant și ergonomic.
Modelul este potrivit pentru toate tipurile de materiale, cât și pentru porțile cu balamalele situate pe partea dreaptă sau stângă, pentru o instalare mai ușoară.

Opționalul Extern Access Kit (EAK) permite ca dispozitivul principal de blocare să fie acționat din afara gardului.

Prețul unui astfel de produs este de 78.87 lei, o sumă modestă pe care și-o poate permite oricine.

Încuietorile alese într-un mod corect pot împiedica persoanele care vor să pătrundă în propria curte fără consimțământul dumneavoastră. O încuietoare de bună calitate, rezistentă și potrivită pentru modelul de poartă pe care îl aveți, vă poate face să stați liniștiți.

Cu cât investiți mai mult într-o astfel de încuietoare, cu atât nivelul de siguranță va fi mai ridicat!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Siguranță și protecție doar cu încuietorile potrivite!, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor